Aandelen Grindr kopen

Aandelen Grindr kopen moet nog in 2022 mogelijk worden. Achter de schermen wordt hard gewerkt aan de beursgang. Over het aantal aandelen dat uitgegeven wordt en tegen welke prijs dit gaat gebeuren is vooralsnog niet bekend. Grindr is een datingapp die zich vooral richt op de gayscene.

Aandelen Grindr kopen buiten de Chinese landsgrenzen

Eigenaar van Grindr is het bekende gameconcern Beijing Kunlun Tech. Het bedrijf wil Grindr buiten de Chinese landsgrenzen op de beurs brengen. Wanneer dit precies plaats zal vinden, hangt volgens het bedrijf sterk af van het sentiment op de beurs  Grindr is negen jaar geleden in de Verenigde Staten gelanceerd als een app waarmee met name mannen afspraakjes kunnen maken met andere mannen Elke dag opnieuw maken ruim 3 miljoen mannen gebruik van de datingapp.

Check de informatie hier op de website AllesOverAandelen.com

Voor aandelen Grindr kopen aan de orde is, is het zeer verstandig om alles te lezen over wat met aandelen en beleggen te maken heeft. Hier op AllesOverAandelen.com kun je alles lezen over wat met beleggen en aandelen te maken heeft. Je leest hier over de beurskoersen, de brokers en kunt deelnemen aan een gratis online cursus beleggen. Pas als je voldoende kennis van zaken hebt, is de kans reëel dat je rendement gaat maken op jouw ingelegde geld.

Meerderheidsbelang en vervolgens eigenaar van het bedrijf

Kunlun Tech is zelf vooral actief in spelletjes voor de smartphone. Deze onderneming kocht in 2016 een meerderheidsbelang in Grindr voor een bedrag van 93 miljoen dollar. Vervolgens is het gehele bedrijf door Kunlun Tech aangekocht.

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)