Bux Zero beleggen

Bux Zero betekent op een zeer speelse en gebruiksvriendelijke wijze handelen in aandelen. Daarvoor gebruik je een zeer gebruiksvriendelijke app. Bux Zero wil de jongere generatie vertrouwd maken met beleggen. Met Bux Zero handel je zelf in aandelen. Het platform biedt honderden Europese aandelen aan en ook tientallen Amerikaanse aandelen. Bij Bux Zero betaal je geen commissie en ontvang je een gratis aandeel als je start.

Download gratis BUX Zero app en start met beleggen >

of lees meer informatie 

Bux Zero richt zich met name op de jongere generatie en werkt alleen via een applicatie

Mensen van de oude stempel zullen wat minder met Bux Zero beleggen hebben. Dit alleen al vanwege het feit dat er met een app wordt gewerkt. Voor de jongere generatie; werken met de app Bux Zero is gemakkelijk en prettig. De jongere generatie die Bux Zero wil beleggen, doet dit overigens niet helemaal gratis. Duur is het overigens ook zeker niet. Hoe hoog de kosten precies zijn, is afhankelijk van hoe gunstig de orders uitgevoerd kunnen worden. Inderdaad, die orders kunnen minder gunstig zijn dan wanneer het via de traditionele brokers verloopt.

Bux Zero beleggen is beleggen bij een aanbieder met AFM vergunning en een Kifid-registratie

Bux Zero heeft een AFM vergunning. En dat is toch wel uniek voor aanbieders die zeggen gratis beleggen mogelijk te maken. Dat gratis zit ‘m dan vaak in het feit dat er geen commissiekosten in rekening worden gebracht. Veel aanbieders van gratis beleggen hebben een dergelijke vergunning dus niet. Ook heeft Bux Zero een bindende Kifid-registratie, ook iets dat bij veel andere aanbieders ontbreekt en dus in het voordeel spreekt van Bux Zero beleggen. Bux Zero biedt CFD’s aan en dat doet het al vanaf 2014.

Topman heeft verleden bij de Binck Bank

Grote man van Bux Zero beleggen is Nick Bartot. Hij richtte Bux Zero op, na een periode voor de Binck Bank gewerkt te hebben. Het platform werkt dus met een applicatie en heeft geen webversie. Je kunt dus niet achter de laptop of via een desktop met Bux Zero aan de slag. Er kan met Bux Zero gratis gehandeld worden in aandelen. Bux Zero scoort in elk geval prima en is in verschillende landen in Europa actief. Honderdduizenden mensen gebruiken Bux Zero en dat zegt wel iets over deze aanbieder.

De app is speels en zeer gebruiksvriendelijk

De app die de jongere generatie moet gebruiken is speels en werkt eenvoudig. Laagdrempeligheid is het toverwoord bij Bux Zero. Je filtert gemakkelijk op sectoren en landen. Zoals gesteld kan daarbij een keuze worden gemaakt uit honderden verschillende aandelen uit Europa en een aantal uit Amerika. Er kan eveneens gehandeld worden in ETF’s, al is dat aanbod wel aan de kleine kant. De ABN Amro bank is de executing broker van Bux Zero. Dat betekent dat je als gebruiker niet rechtstrees op de beurs handelt. Dit wordt door de ABN Amro bank uitgevoerd. Zij zitten dus tussen gebruiker en beurs. Doorgaans worden er geen transactiekosten berekend voor de gebruiker, een uitzondering hierop vormen de markt- en limietorders op de Europese beurs. Dan wordt een euro in rekening gebracht voor de transactie.

Download gratis BUX Zero app en start met beleggen >

of lees meer informatie 

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)