Aandelen Circle kopen

Circle, het bekende bedrijf achter stablecoin USDC, gaat naar de beurs. Voor de beursgang zal er een fusie plaatsvinden met een blanco cheque bedrijf in de vorm van de Concord Acquisition Corp. De bedoeling is dat aandelen Circle kopen straks mogelijk is op de New York Stock Exchange en dat onder de aanduiding CRCL.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Circle kopen kan buitengewoon interessant zijn

Na de beursgang zal Circle worden gewaardeerd op 4,5 miljard dollar. Met de fusie en de beursgang moet een bedrag van rond de 440 miljoen dollar opgehaald worden. Aandelen Circle kopen betekent investeren in een bedrijf waarvan op dit moment Fidelity, Valor Capital Group en Marshall Wace de belangrijkste investeerders zijn. Circle geldt als een van de meest aantrekkelijke namen op de steeds uitgebreidere cryptomarkt. Stablecoin is toch al erg belangrijk om bijvoorbeeld snel in- en uit te kunnen stappen in de cryptomarkt.

Zorg dat je weet wat beleggen precies betekent en doe voldoende kennis op

Is aandelen Circle kopen al iets dat concreet bij jou speelt, check dan wel eerst altijd even allesoveraandelen.com. Daar vind je alles wat je moet weten over beleggen en aandelen, lees je alles over en vergelijk je brokers en de beurskoersen. Je kunt er bovendien leren beleggen en dat in eerste instantie met fictief geld. Pas als je de basisbeginselen van beleggen onder de knie hebt kun je vervolgens de beursvloer op en is aandelen Circle kopen ook verantwoord. Op de beursvloer betekent kennis een grotere kans op rendement. Dat heeft het verleden al lang en breed uitgewezen.

Sneller uitgroeien tot een bepalend fintechbedrijf

Circle is ooit opgericht om het wereldwijde economische stelsel te transformeren via digitale munten en het open internet. Door de beursgang en het opgehaalde kapitaal wil Circle sneller uitgroeien tot een bepalend fintechbedrijf. Die insteek maakt aandelen Circle kopen nog interessanter. Dan nog even over digitale stablecoin USDC, dat gekoppeld is aan de Amerikaanse dollar en dat draait op Ethereum, Stellar, Algarand, Hedera Hashgraph en Solana blockchains.

USDC valt onder beheer van een consortium met de naam Centre, dat weer werd opgericht door Circle. Centre bestaat uit cryptocurrency exchange Coinbase en Bitcoin mining company Bitmain, ook een investeerder in Circle overigens.

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)