Zelf aandelen kopen

Zelf aandelen kopen?

Wil je in de komende tijd zelf aandelen kopen? Dan is het goed om een vergelijking te maken tussen de vele brokers op de markt, waarbij je een beleggingsrekening kunt openen. Vanuit deze rekening kun je eenvoudig zelf aandelen kopen door gebruik te maken van een makkelijke app op jouw smartphone of tablet. Uiteraard kun je tevens altijd inloggen op de website van jouw broker. Vanuit het handelsplatform kun je aandelen kopen en verkopen, short gaan en speculeren. Op de lange termijn beleggen en een mooi kapitaal opbouwen met een hopelijk groot rendement? Of juist op de korte termijn beleggen en hopelijk snel winst behalen? Met het zelf aandelen kopen kies jij.

Populaire aanbieders voor zelf beleggen of je geld laten beleggen:

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Zelf aandelen kopen middels een voordelige broker

Wil je zoveel mogelijk rendement overhouden aan het zelf aandelen kopen? Kies dan voor een broker die je lage tarieven biedt wat betreft bijvoorbeeld de transactiekosten. Vooral wanneer je zeer actief wilt gaan handelen na het zelf aandelen kopen heb je hier profijt van. Op AllesOverAandelen.com kun je snel een goede vergelijking maken tussen brokers, op basis van volledig onafhankelijke informatie. Ook kun je via deze informatieve website kiezen voor brokers die (vaak tijdelijk) gratis transactietegoed aanbieden, gratis webinars organiseren en het mogelijk maken om met een gratis oefen-account te leren beleggen.

Zelf aandelen kopen of beleggen in beheer?

Heb je geen zin of tijd om je te verdiepen in het zelf beleggen en zelf aandelen kopen? Maar wil je wel de kans hebben om een mooie ‘winst’ te kunnen behalen met beleggen? Dan kies je voor het beleggen in beheer. Hierbij gaan de experts van de broker van jouw keuze voor je aan de slag met jouw geld. Zelf aandelen kopen is dus niet nodig, dit doet de broker voor je, middels een door jou bepaalde koers. Je hebt altijd inzicht in de status van jouw portefeuille en kunt zelfs met een laag maandelijks bedrag al starten met beleggen op deze manier.

Start nu met zelf aandelen kopen of met het beleggen in beheer via een betrouwbare en goedkope broker. Vergelijk de brokers en de mogelijkheden op AllesOverAandelen.com en bouw aan een mooi bedrag aan geld voor jouw toekomst. Tegenwoordig kan iedereen beleggen en meer rendement behalen met eigen geld dan het sparen op de bank opbrengt. Zelf aandelen kopen is mogelijk voor iedereen. Start jij ook met beleggen? Kies kan voor de beste broker die bij je past.

3.5/5 - (11 stemmen)
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)