Aandelen ChargePoint kopen

Aandelen Chargepoint kopenChargePoint gaat naar de beurs. Het bedrijf wordt ingeschaald op een waarde van 2,4 miljard dollar, omgerekend 2,1 miljard euro. De aandelen zullen in eerste instantie aangeboden worden op de New York Stock Exchange. De onderneming wil het opgehaalde geld benutten om verder door te groeien, om achterstallige schulden af te betalen en om technologische ontwikkelingen in te kunnen passen. Het bedrijf wil wat betreft de techniek een inhaalslag gaan maken.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Organiseert de infrastructuur elektrische voertuigen

ChargePoint is bekend geworden onder de naam Coulomb Technologies. Het bedrijf organiseert de infrastructuur voor elektrische voertuigen. Of zoals anderen zeggen, ze doen in laadpunten. Het bedrijf is gevestigd in Campbell in California. Ondertussen kan gesteld worden dat het het grootste online netwerk van zelfstandige EV-laadstations is. Het is actief in veertien verschillende landen. ChargePoint is overigens in ons land nog relatief onbekend, ondanks de toonaangevende rol die het speelt in Amerika en delen van Europa. Aandelen ChargePoint kopen is straks dus prima mogelijk. Je investeert dan in een bedrijf dat echt door wil groeien en nog tal van technologische slagen te maken heeft. Overigens maakt ChargePoint de beursgang samen met switchback Energy Acquisition Corporation. Dit is een redelijk bekend investeringsfonds dat actief is in de energiesector.

Innige samenwerking met EVBox

ChargePoint is actief vanaf het jaar 2007. Het biedt zowel reguliere laadpunten voor de elektrische auto aan als dat het ook zogenaamde snelladers produceert. ChargePoint heeft zo’n 115.000 eigen laadpunten en nog laadpunten die publiekelijk toegankelijk zijn. Voorts vind je de laadpalen van deze onderneming op de privéterreinen van de elektrische rijders. Ook de laadpunten van andere aanbieders kunnen tot het netwerk van ChargePoint behoren. Daardoor kunnen nog eens ruim 130.000 laders in zowel Europa als Amerika bij het totaal opgeteld  worden. Bekend is ook de innige samenwerking die ChargePoint onderhoudt met het in ons land wat meer bekende EVBox.

Onderneming zet prima stappen en groeit gestaag

2017 was een bijzonder jaar voor het bedrijf. In dat jaar namelijk nam het ineens 10.000 laadpunten  voor de elektrische auto over van GE. Tot aan dat moment had het zelf een kleine 35.000 laadstations verdeeld over de landen Mexico, Australië, Canada en de Verenigde Staten. Vorig haar kwam ChargePoint een samenwerking met VW Electrify America overeen. Ook deze gigant zal gebruik maken van het netwerk van Charge Point. En zo zet het bedrijf steeds prima stappen en groeit het gestaag. Aandelen Charge Point kopen helpt het bedrijf om sneller door te kunnen groeien. Om de volgende stappen te kunnen maken.

Aandelen ChargePoint kopen kan bijzonder interessant zijn

Aandelen ChargePoint kopen kan dus best interessant zijn. Het bedrijf heeft zich al bewezen en is en blijft bijzonder ambitieus. Voor je echter in de aandelen gaat is het goed om je eerst in de materie te verdiepen. Dat kun je prima elders op dit platform doen. Daar krijg je tekst en uitleg over alles wat aandelen en beleggen te maken heeft. Je checkt er de brokers,  vergelijkt ze en leert beleggen onder de knie te krijgen door het spelen van het beursspel. Ook kun je er een gratis cursus beleggen volgen.

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)