Aandelen Vice Media kopen

Aandelen Vice Media kopen

Welingelichte bronnen weten het zeker; aandelen Vice Media kopen is binnen afzienbare tijd mogelijk. De Vice Media Group wil bij de beursgang gebruik maken van een Spac, in dit geval 7GC&Co. Met de beursgang zou gemikt worden op een waardering van Vice Media Group van 3 miljard dollar.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Vice Media kopen, bedrijf heeft verplichtingen aan TPG

Aandelen Vice Media kopen zou vooral mogelijk worden omdat Vice simpelweg financiële verplichtingen heeft aan TPG, een private equity partij. Opvallend is dat TPG Vice Media vier jaar geleden tijdens een investeringsronde nog op een waarde van 5,7 miljard dollar schatte, pal na een kapitaalinjectie van liefst 450 miljoen dollar. Voor je nou plannen gaat maken om aandelen Vice Media te kopen, doe je er wel verstandig aan om eerst genoeg informatie in te winnen. Zonder kennis is beleggen namelijk nog best ingewikkeld.

Lees de informatie hier op deze website

Op deze website vind je alle belangrijke informatie die je helpen bij succesvol beleggen. Zo lees en leer je hier alles over de beurskoersen en de brokers. Je leert er hoe jij je als beginner kunt handhaven op de beursvloer en kunt de gratis online cursus beleggen volgen. Pas als je de basisbeginselen van beleggen onder de knie hebt, is het verantwoord aandelen Vice Media te kopen. Met de extra informatie is de kans op succes in elk geval groter.

Mediabedrijf heeft een politiek linkse signatuur

Vice Media is een Amerikaans Canadees mediabedrijf. Het brengt tijdschriften uit, heeft websites, maakt televisie en brengt films uit. Het beschikt over een eigen platenlabel en het bevat imprint. Vice is veruit het meest bekende tijdschrift van Vice Media. Sinds het jaar 2006 is er ook een Nederlandse uitgave van het tijdschrift en is er een Nederlandse website. Vice Media staat bekend om de politiek linkse signatuur. Het publiceert vaak over onderwerpen als bijvoorbeeld genderdiversiteit, identiteitspolitiek en drugsgebruik.

Avontuur startte met Voice of Montreal

Vice Media bestaat sinds 1994, toen Voice of Montreal- een zwart-wit blaadje- uitgebracht werd. Twee jaar na de eerste uitgave werd de zittende uitgever uitgekocht en werd de naam gewijzigd in Vice. De onderneming verhuisde in 1999 naar New York en in 2013 investeerder het grote 21st Century Fox rond de zeventig miljoen dollar in het mediabedrijf. In ruil kreeg het destijds vijf procent van de aandelen. In Nederland zijn door Vice Media gemaakte televisieprogramma’s te zien via MTV en HBO.

Vergroot de kans op een leuk rendement

Investeren in deze mediagroep kan best een interessante optie zijn. Aandelen Vice Media kopen doe je echter niet voor je eerst voldoende informatie hebt over beleggen en over aandelen. Zo vergroot je de kans op een leuk rendement namelijk aanzienlijk.

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)