Aandelen Rasperry Pi Trading kopen

Vanaf de lente van 2022 is het mogelijk om aandelen Rasperry Pi Trading te kopen. Met de beursgang zou de onderneming een bedrag van 500 miljoen dollar, omgerekend 440 miljoen euro, op kunnen halen. Ondertussen zijn divers financiële adviseurs bezig om de beursgang te plannen en in goede banen te leiden. Rasperry Pi Trading wil de komende vijf jaar flink groeien.

Omschrijving

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen
Unieke actie: Nu tot 20 aandelen cadeau!
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 van Freedom Finance is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen maar ook om te sparen met hoge spaarrente. Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Rasper Pi kopen, bedrijf wil de komende vijf jaar nadrukkelijk groeien

Rasperry Pi Trading had al eerder plannen om naar de beurs te gaan. Na een investeringsronde met een opbrengst van 40 miljoen dollar was de haast echter wat verdwenen. Nu echter moet het er toch van komen. Rasperry Pi Trading is overigens nu nog steeds een bedrijf zonder winstoogmerk. Het is een vertakking van de bekende Rasperry Pi Foundation.

Zorg dat je alles weet over beleggen en aandelen

Aandelen Rasperry Pi Trading kopen? Dat kan best eens interessant zijn en worden. Zorg dan wel dat je alles weet over beleggen en aandelen. Want hoe meer kennis van zaken je hebt, hoe groter de kans op rendement. Op deze website lees en leer je alles over beleggen en aandelen, doe je informatie op over de beurskoersen en de brokers. Ook kun je hier een gratis online cursus beleggen volgen. Op die manier ben je goed voorbereid op de beleggingswereld en dan ook neemt de kans op rendement echt toe.

Bedrijf hoeft nu nog geen winst te maken

Rasperry Pi Trading is nu nog een bedrijf dat geen winst hoeft te maken. De vertakking werd opgericht om de ontwikkeling van nieuwe producten op zich te nemen. De oorspronkelijke Rasperry Pi Foundation houdt zich voornamelijk bezig met educatie. Rasperry Pi Trading is de afgelopen jaren onder meer verantwoordelijk geweest voor de Rasperry Pi 4, de Rasperry Pi Pico en de nieuwe Rasperry Pi Zero 2W. De laatste is een kleine computer die bestaat uit één printplaat. Het zijn ondertussen de best verkochte computers in het Verenigd Koninkrijk. Van deze kleine computer zijn ondertussen al ruim veertig miljoen exemplaren over de toonbank gegaan.

Beursgang in de lente van 2022, aandelen Rasperry Pi Trading kopen betekent wel eerst informatie opdoen

De beursgang zal in de lente van 2022 plaatsvinden. Check je voor je aandelen Rasperry Pi gaat kopen eerst wel de informatie op deze website? Het vergroot de kans op rendement op jouw geïnvesteerde geld.

 

 

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)