Aandelen Belfius kopen

aandelen Belfius kopen

Aandelen Belfius kopen

Belfius kennen velen van ons als een van oorsprong Belgische bank en tevens verzekeringsmaatschappij. Het bedrijf heeft haar hoofdkantoor gevestigd te Brussel. Hoewel Belfius startte als commercieel bedrijf na het ontmantelen van de Dexia group in het verleden. De Belgische overheid besloot tot de koop van de Belfius bank tegen een som van ruim 4 miljard Euro. Naast de bedrijfsvoering heeft Belfius een flinke collectie moderne kunst in handen. Deze collectie is gedeeltelijk zichtbaar voor het publiek en kan op verschillende locaties in België gezien worden. Tevens sponsort Belfius verschillende wedstrijden en initiatieven op het gebied van de kunsten en sport, gericht op jongeren. Belfius is zich aan het voorbereiden op een beursgang. Wil je in de nabije toekomst aandelen Belfius kopen? Dan is het handig om alvast op zoek te gaan naar een voordelige broker, waarbij je een beleggingsrekening opent.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 5,9%! Er is geen minimum storting.
Actie! Stort € 5000,- en ontvang 3 gratis aandelen met een waarde tot $ 800,-. Gebruik de promocode WELCOME5 Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

WH Selfinvest
Zelf beleggen
Toegang tot 150 beurzen in 33 landen: kies voor zelf beleggen in aandelen, opties of ETF voor de laagst mogelijke commissie. Met uitmuntende klantenservice en gratis toegang tot signalen en kennis over beleggen.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

De toekomst van het bedrijf; aandelen Belfius kopen

Belfius is zich al lange tijd aan het voorbereiden op de gang naar de beurs. Hierbij wordt met name de focus op het investeren en groeien in corporate en private banking naar voren gebracht. Tevens wil Belfius zich meer en meer gaan oriënteren op het vernieuwen en verbeteren van digitale producten en services, zoals gebruiksvriendelijke apps. Tevens wil het bedrijf zich vooral gaan focussen op de groei wat betreft de verzekeringsproducten die het bedrijf aanbiedt. Hier ziet Belfius kansen wat betreft het verhogen van het aantal verzekeringen dat de bestaande klanten afnemen, maar ook wat betreft het aan de man brengen van nieuwe verzekeringen. Hier ligt voor het grootste deel de te verwachten financiële groei. Handig om te weten wanneer je van plan bent om je te gaan richten op aandelen Belfius kopen.

Wat gaat er verkocht worden voor het aandelen Belfius kopen?

In principe is het de overheid als eigenaar die bepaalt wat er op de markt gebracht gaat komen voor het aandelen Belfius kopen. Het staat eigenlijk al vast dat de overheid zo’n 49% van het bedrijf zal verlopen. De eerste verwachting is dat hiervan zo’n 30% naar de beurs zal gaan. Het voornemen is om hiervan een tranche van zo’n 10% beschikbaar te maken voor particuliere beleggers. Daar ligt dus een kans voor het aandelen Belfius kopen voor de ‘gewone man’.

Wil jij aandelen Belfius kopen wanneer het bedrijf haar intrede markt op de beurs? Start dan nu met het openen van een beleggingsrekening. Je kunt de brokers snel vergelijken op basis van onafhankelijke informatie op AllesOverbeleggen.com.

5/5 - (6 stemmen)
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)