Aandelen Club Brugge kopen

Aandelen Club Brugge kopen

Het moet nog voor de zomer mogelijk worden om aandelen Club Brugge te kopen. De Belgische voetbalclub maakt haast met de beursgang en heeft banken en financiële adviseurs opdracht gegeven voorbereidende maatregelen te treffen. De aandelen moeten worden verhandeld op de Euronext beurs in Brussel. Club Brugge is niet uniek als het straks naar de beurs gaat. In ons land is voetbalclub Ajax al vanaf 1998 een beursgenoteerd bedrijf, ook clubs als Juventus, AS Roma en Benfica zijn beursgenoteerd.

Omschrijving

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen
Unieke actie: Nu tot 20 aandelen cadeau!
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 van Freedom Finance is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen maar ook om te sparen met hoge spaarrente. Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Club Brugge kopen: nieuwe of bestaande aandelen

Het is vooralsnog niet geheel duidelijk of de beursgang via de verkoop van nieuwe of bestaande aandelen plaats zal vinden. Nu is 85 procent van de aandelen in handen van drie bestuursleden en hebben ondernemers in de regio de resterende 15 procent in hun bezit. Het is onduidelijk wat deze partijen met de aandelen gaan doen. Aandelen Club Brugge kopen kan interessant zijn. Voor je gaat beleggen check je altijd eerst de info op deze website. Je vindt hier alles over de beschikbare brokers en leert hoe je kunt beginnen met beleggen. Dat is belangrijk, want zonder kennis van zaken loop je financieel te grote risico’s. Die kennis kun je elders op deze website dus opdoen. Het maakt de kans om succesvol te beleggen in elk geval groter.

Begrip in België en Europa

Club Brugge is een begrip in België en gekend in Europa. De club werd in 1891 opgericht als Football Club Brugeois. De club staat in eigen land vooral bekend als ‘Blauw-Zwart’. De club is al lang een uitvalsbasis voor veel Nederlandse voetballers. Zo staan dit seizoen (2021) spelers als Noa Lang, Bas Dost, Stefano Denswil en Ruud Vormer onder contract. In België werd de voetbalclub zestien keer kampioen van de Eerste Klasse. Het won bovendien elf keer de Nationale Beker en liefst vijftien keer de Supercup. Stamnummer van Club Brugge bij de Belgische voetbalclub is 3. Samen met RSC Anderlecht uit Brussel kan Club Brugge beschouwd worden als de grootste en meest succesvolle clubs van België.

Club opende onlangs een gloednieuw trainingscentrum

Hoogtepunten waren de jaren onder leiding van trainer Ernst Happel. Onder zijn leiding haalde de club in 1976 de finale van de Uefa Cup en in 1978 zelfs de eindstrijd van de Europacup 1, dat wat nu de Champions League is. Beide keren ging de finale verloren, beide keren was Liverpool de opponent. Aandelen Club Brugge kopen kan de club verder helpen in de toekomst. Over die toekomst gesproken, onlangs opende de populaire voetbalclub alvast een nieuw trainingscentrum, het Belfius Basecamp. Daar moet de basis gelegd worden voor nieuwe (Europese) successen.

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)