DEGIRO tarieven

DEGIRO tarieven: erg aantrekkelijk

DEGIRO beleggen aandelenEen broker is een belangrijke keuze wanneer je begint met beleggen. Dit is de beurshandelaar die het mogelijk maakt om aandelen, opties, valuta en grondstoffen te kopen en te verkopen. De meest bekende broker is je eigen bank. Vaak liggen de tarieven bij banken erg hoog. De DEGIRO tarieven zijn voor particuliere beleggers het meest aantrekkelijk.

 

start-beleggen-degiroof bekijk de tarieven van DEGIRO

DEGIRO tarieven zijn verrassend laag

goedkoper beleggen broker DEGIROOnline handelen in aandelen is de trend. Steeds meer brokers richten zich dan ook op deze snelle manier van beleggen. Wie wereldwijd wil beleggen loopt vaak toch tegen hoge kostenposten aan. Uit een vergelijking tussen verschillende brokers blijkt de DEGIRO tarieven veel lager te liggen dan bij andere brokers. Gemiddeld kan er de helft op transactiekosten bespaard worden. In sommige gevallen loopt dit voordeel op tot 80 procent.

Verschillende beleggingsmogelijkheden

De beginnende belegger zal zich voornamelijk richten op de grotere Nederlandse aandelen. Deze brengen over het algemeen een minder groot risico met zich mee. In een later stadium is het interessant om eens wat verder te kijken. DEGIRO biedt verschillende beleggingsmogelijkheden waaronder aandelen, futures, opties, obligaties en cfd. Deze zijn zowel op de Nederlandse beurs als andere Europese beurzen verkrijgbaar. Daarnaast maakt deze broker wereldwijd beleggen mogelijk. De DEGIRO tarieven blijven hierbij laag.

DEGIRO tarieven brengen bij aan een hoger rendement

Wie begint met beleggen moet op de hoogte zijn van de risico’s die het met zich meebrengt. Beleg alleen met geld dat je ook kan missen. Aandelen zijn een goede manier om het beleggen onder de knie te krijgen. Opties geven je het recht om een aandeel op een later moment te kopen of te verkopen. Hier zit een hoger risico aan vast, maar het rendement kan wel veel hoger liggen. Deze broker heeft een gebruiksvriendelijke webtrader waarop je de portefeuille in kan zien. Daarnaast zijn alle koersen actueel en direct te volgen. Met de QuikOrder knop kunnen transacties snel en eenvoudig worden uitgevoerd. Open een rekening en profiteer van de lage DEGIRO tarieven.

start-beleggen-degiroof bekijk de tarieven van DEGIRO

Meer over DEGIRO >

3.8/5 - (27 stemmen)
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)