Aandelen Stripe kopen

aandelen Stripe kopenNog dit jaar wordt aandelen Stripe kopen een optie. Stripe biedt Software as a Service (SaaS) en met name dan software voor betalingsverwerking en applicatieprogrammering interfaces (API’s). Dit speciaal voor e-commerce websites en mobiele apps.

Aandelen Stripe kopen kan in 2021

Aan de basis van het succes van Stripe staan de Ierse broers John en Patrick Collison. Het bedrijf heette in eerste instantie Dev Payments en deed in 2013 de eerste overname door het bedrijf Kickoff in te lijven. Dit was een chat- en taakbeheertoepassing. In de basis verzorgt Stripe API’s die door web ontwikkelaars gebruikt kunnen worden om betalingsverwerking te integreren in hun website en mobiele applicaties. Gaandeweg overigens, voegde Stripe enkele diensten aan het aanbod toe.

Neem deel aan de gratis online cursus beleggen

Aandelen Stripe kopen kan in 2021. Voor je dat echter doet is het toch erg verstandig je eerst te verdiepen in alles wat met beleggen en aandelen te maken heeft. Dat kan prima elders op deze website. Daar kun je bijvoorbeeld als beginner eerst met fictief geld beleggen, doe je mee aan het beursspel en neem je deel aan de gratis online cursus beleggen. Ook vind je er informatie over brokers, aandelen en koersen.

Bijzonder actief de afgelopen jaren

Zeker de afgelopen jaren is Strip bijzonder actief geweest. Zo kwam het in 2018 met antifraude tool Radar. Deze tool blokkeert frauduleuze transacties. Ook bracht het in dat jaar een factureringsproduct voor online bedrijven, die daarmee terugkerende inkomsten kunnen reguleren en abonnementsgeld kunnen innen. Ook startte het in 2018 een platform voor bedrijven om de MasterCard en Visa creditcard uit te geven. Het begon ook nog eens een eigen uitgeverij onder de naam Stripe Press.

Beoordeeld zonder menselijke interventie

Ondertussen biedt Stripe ondernemers ook leningen en creditcards, hoofdzakelijk Amerikaans bedrijven overigens. De leningen worden automatisch beoordeeld met behulp van machine learning modellen. En dat allemaal zonder menselijke interventie. Stripe heeft een hoofdkantoor in San Francisco en in Europa in Dublin. Het is ondertussen actief in Europa, Australië, Canada, Japan, Maleisië, Malta, Mexico, Nieuw Zeeland, Noorwegen, Singapore, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en India.

Ook het Atlasplatform is van Stripe

Stripe Strip is ook een programma van Stripe. Deze dienst voor ondernemingen maakt het financieel mogelijk om koolstofonderzoek en afvang in de atmosfeer te doen. Ook het Atlasplatform is van Stripe. Dit platform helpt startups om zich in Amerika als bedrijf te registreren. Deze dienst is ondertussen ook in Canada uitgerold. Aandelen Stripe kopen kan dus zeer de moeite waard zijn. Verdiep je wel eerst in alles wat met aandelen en beleggen te maken heeft, hier op Alles over Aandelen.com.

Omschrijving

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen
Unieke actie: Nu tot 20 aandelen cadeau!
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 van Freedom Finance is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen maar ook om te sparen met hoge spaarrente. Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.
Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)