Aandelen Bitfarms kopen

Aandelen Bitfarms kopen

Aandelen Bitfarms kopen, was dat niet al mogelijk? Klopt, want je kunt al enige tijd aandelen Bitfarms kopen op de Toronto Stock Exchange. Bitfarms gaat nu echter naar de Amerikaanse beurs, naar de Nasdaq Global Market. De aandelen zullen onder de ticker aanduiding BITF verhandeld worden. Dat laatste geldt overigens voortaan voor alle aandelen van dit Canadese mining bedrijf. Voorheen werden de aandelen in Canada verhandeld onder de aanduiding BFARF. Om misverstanden te voorkomen is nu gekozen voor één aanduiding: BITF.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Bitfarms kopen; aandelen in Canada al 675 miljoen dollar waard

Bitfarms is niet de enige Canadese bitcoin onderneming die de stap naar de Amerikaanse beurs maakt. Het treedt namelijk in de voetsporen van onder andere Hut8 en Riot. De aandelen die Bitfarms in Canada heeft, zijn overigens 675 miljoen waard. Overigens is de beursgang van Bitfarms anders dan die van bijvoorbeeld Coinbase. De Nasdaq in Amerika namelijk, hanteert drie verschillende niveaus voor een notering. Op welk niveau je geplaatst wordt, is sterk afhankelijk van zaken als cashflow van een onderneming en de financiële mogelijkheden. Op basis van die gegevens worden ondernemingen ingedeeld. Aandelen Bitfarms kopen kan dus op de Nasdaq Global Market.

Zorg voor voldoende inzicht in aandelen en beleggen

Voor aandelen Bitfarms kopen nou echt aan de orde is, doe je er verstandig aan eerst zoveel mogelijk informatie in te winnen over beleggen en aandelen. Met voldoende achtergrond is de kans op een leuk rendement op de beurs namelijk vele malen groter. Op deze website vind je voldoende informatie over bijvoorbeeld brokers, beurskoersen en leer je als belegger in eerste instantie beleggen zonder dat je meteen financiële risico’s loopt.

Traditionele manier van beleggen

Het kan zeker de moeite waard zijn om in aandelen bitcoin mining te gaan, dan in bitcoins zelf. Zeker als gekeken wordt naar de dollars. Dat geldt zeker in periodes waarin de prijs stijgt, zoals de afgelopen maanden het geval was. Dan groeit automatisch de aandacht en interesse in bitcoin miners ook. Voor veel investeerders is investeren in aandelen van een bitcoin miner interessant. Ze komen zo wel al in contact met bitcoin en de industrie, zonder dat ze zelf meteen bitcoins aan hoeven te schaffen. Wat dat betreft is aandelen Bitfarms kopen een meer traditionele wijze van beleggen. Je koopt een aandeel in een bedrijf en profiteert gewoon van de eventuele winstuitkeringen en prijsstijgingen.

Voor aandelen kopen echter aan de orde is, eerst de informatie hier op deze website lezen. Heb je echt profijt van.

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)