Aandelen Nouryon kopen

Aandelen Nouryon kopen

Investeringsgroep Carlyle Group is druk bezig de beursgang van het Nederlandse bedrijf Nouryon voor te bereiden. Aandelen Nouryon kopen moet ergens in de tweede helft van dit jaar al mogelijk zijn. Nouryon is de voormalige chemietak van AkzoNobel.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Nouryon kopen is al snel mogelijk

Nouryon werd in 2018 overgenomen door de Carlyle Group samen met het Singaporese staatsfonds GIC. Daarmee was een bedrag van meer dan 10 miljard euro gemoeid. Om de beursgang in goede banen te leiden, is ondertussen Solebury Capital ingeschakeld. Bijzonder; eerder dit jaar werd bekend gemaakt dat Nouryon opgedeeld gaat worden in twee divisies. De divisie die basischemicaliën voor gebruik in de industrie, is afgesplitst in een nieuw bedrijf. Dat bedrijf is actief onder de naam Nobian.

Zorg eerst dat je op de hoogte bent van alles over aandelen en beleggen

Voor aandelen Nouryon kopen nou een serieuze optie voor je wordt, doe je er zeker verstandig aan eerst de informatie die je hier op de website vindt goed door te nemen. Je leest er alles over aandelen, brokers en beurskoersen en krijgt hulp bij het onder de knie krijgen van de basisbeginselen van beleggen. Het vergroot de kans op succes op de beursvloer. Niet onverstandig dus om dit te doen.

Eerder al werd de zoutwinningstak van de hand gedaan

Overigens zijn zowel Nouryon en Nobian na de splitsing in handen van de Carlyle  Group en GIC gebleven. Wat dat betreft was en wordt het een druk jaar voor de twee investeerders. Druk was het overigens al eerder, want toen werd de zoutwinningstak door Nouryon van de hand gedaan.

Omzet van rond de 1 miljard euro

Nouryon maakt chemicaliën die gebruikt worden voor het produceren van verzorgings-, voedings- en schoonmaakproducten, zoals dat eveneens geldt voor de productie van verf- en bouwmaterialen. Het gaat prima met Nouryon overigens, waarvoor ongeveer 7900 mensen actief zijn, verdeeld over tachtig verschillende landen. Nouryon maakte in 2020 een omzet van 3,7 miljard euro. Nobian dat zich na de splitsing heeft gespecialiseerd in zout- en chlooractiviteiten, heeft 1600 mensen aan het werk. De onderneming had in 2020 een omzet van rond de 1 miljard euro.

Financieel aantrekkelijke optie

Aandelen Nouryon kopen kan straks ook voor jou een leuke en financieel aantrekkelijke optie zijn. Zorg dan wel dat je eerst goed op de hoogte bent van alles wat met aandelen en beleggen te maken heeft. Dat kan dus prima, door hier de relevantie informatie goed door te nemen. Pas als je dat gedaan hebt, pas dan ga je de markt op om aandelen Nouryon te kopen.

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)