Aandelen Dr. Martens kopen of verkopen

Aandelen Dr. Martens kopen of verkopen

Als alles goed gaat – en niemand die daar aan twijfelt- kun je vanaf 2021 aandelen Dr. Martens kopen of verkopen.  Dr. Martens is een begrip vanaf 1901. Het schoenenbedrijf werd destijds geleid door de familie Griggs. Deze familie zette het bedrijf op de kaart, iets dat later ook door Klaus Martens met de innovatieve zool gedaan werd. Momenteel is investeringsmaatschappij Permira de hoofdaandeelhouder van het schoenenbedrijf.

Koop of verkoop aandelen Dr Martens via een broker:

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Dr. Martens kopen of verkopen is vanaf 2021 mogelijk

Permira heeft Goldman Sachs en Morgan Stanley ingeschakeld om de gang naar de beurs te begeleiden. Permira is vanaf 2014 eigenaar van Dr. Martens. De investeringsmaatschappij kocht het in dat jaar voor een bedrag rond de 300 miljoen pond van de bekende familie Griggs. Permira pakte de zaken vervolgens goed en doortastend aan. Dit jaar is het vanwege corona lastiger, maar zeker het boekjaar 2019-2020 was een goed jaar. De omzet groeide met bijna 50 procent naar 672,2 miljoen pond en de brutowinst verdubbelde naar 164,4 miljoen pond. Daarom acht Permira de tijd rijp dat mensen aandelen Dr. Martens kopen en verkopen. En dat dus vanaf volgend jaar.

Verdiep je eerst in de materie

Voor je je echter begeeft op de beursvloer is het buitengewoon verstandig om je blik eens te richten elders op dit platform. Daar leer je de basisbeginselen van de beurs en leer je alles over aandelen. Je kunt een gratis online cursus beleggen volgen en het eveneens gratis beursspel spelen. Ook vind je er informatie over de brokers en de koersen. Het is verstandig goed beslagen ten ijs te komen als je de beurs op gaat. De wereld wordt niet voor niets gekenschetst als een ondoorzichtige wereld. Kennis is wat dat betreft echt macht, en die macht kun je elders op dit platform opdoen.

De zool met lucht

Terug naar Dr. Martens, dat een rijke geschiedenis kent. Vanaf begin 20e eeuw stond het familiebedrijf bekend om de zeer robuuste schoenen die gemaakt werden specifiek voor arbeiders. Dat bleef heel lang zo, ook vooral door de inzet van Klaus Martens die aan het solide ontwerp van de Dr. Martens schoen iets bijzonder toevoegde. Hij ontwikkelde namelijk de zool met lucht. Het maakte Dr. Martens schoenen nog geliefder en bovendien een cultureel icoon. Want dat is ook wat Dr. Martens is. Het is meer dan een paar schoenen, het is een eigen cultuurtje en het staat ergens voor.

Ook in meerderheid eigenaar van Hugo Boss

Volgend jaar wordt aandelen Dr. Martens kopen en verkopen dus mogelijk. Permira ziet dat zeker zitten. De investeringsmaatschappij denkt door aandelen Dr. Martens te kopen en verkopen nog meer uit de markt te kunnen halen. En Permira kan het weten. De Britse wereldwijd actieve investeringsmaatschappij bestaat sinds 1985 en dat ondertussen rond de 250 private equity investeringen heeft gepleegd. Dat doet het in vijf verschillende sectoren: Consumer, Financial Services, Healthcare, Industrial Tech & Services en Technology. Het heeft bijvoorbeeld ook de meerderheid van de belangen van een merk als Hugo Boss.

Aandelen Dr. Martens kopen of verkopen. Het kan vanaf 2021. Met speciale dank aan Permira maar vooral aan de familie Griggs en Klaus Martens.

 

 

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)