Aandelen The Honest Company kopen

Aandelen The Honest Company kopen

Het verzoek is ingediend. En dus staat niets de beursgang van The Honest Company nog in de weg. Het bedrijf moet straks de notering HNST krijgen op de Nasdaq. Aandelen The Honest Company kopen is investeren in het bedrijf van Hollywood ster Jessica Alba. Met de beursgang wil The Honest Company toe naar een waarde van twee miljard dollar.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen The Honest Company kopen: de aanvraag is ingediend

The Honest Company is een bedrijf dat milieuvriendelijke gezondheidsproducten en luiers produceert. Alba kreeg het idee een eigen onderneming te beginnen na de geboorte van haar eerste kind in 2008. Het idee werd versterkt door het feit dat ook Alba zelf wat betreft de gezondheid en voeding aanvankelijk ook een zeer kwetsbaar kind bleek. Met The Honest Company richtte Alba zich op alternatieve babyvoeding met ingrediënten als petrochemicaliën en synthetische geuren. Alba zegt over haar bedrijf dat ze wil dat ‘mensen geen keuze meer hoeven te maken tussen dat wat werkt en dat wat goed voor je is’.

Leer hier meer over de beleggingswereld

Voor aandelen The Honest Company kopen voor jou aan de orde is, doe je er verstandig aan op deze website informatie op te doen over beleggen. Je leest hier alles over de aandelenkoersen, de onmisbare brokers terwijl je veel kennis op kunt doen door de gratis online cursus beleggen te volgen. Het is verstandig om eerst kennis op te doen voor je daadwerkelijk besluit de beursvloer op te gaan. Doe eerst je voordeel met de hier geboden informatie.

Unilever wilde het bedrijf overnemen

Dat aandelen The Honest Company kopen een mogelijkheid is, is best verrassend. In 2011 namelijk, deed Unilever er alles aan om The Honest Company in te lijven. Jessica Alba hield de poot echter stijf; The Honest Company ging op eigen benen verder. Achteraf gezien een prima beslissing, nu het bedrijf straks na de beursgang een waarde krijgt van rond de 2 miljard dollar. Het bedrijf van de Hollywoodster maakte in 2020 een omzet van 300 miljoen dollar. Dat bleek een stijging van liefst 28 procent ten opzichte van 2019. Met name de verkoopcijfers van luiers en doekjes zaten in de lift. Aandelen The Honest Company kopen is investeren in een bedrijf dat nog lang niet aan de grenzen van wat mogelijk is, is. Het is investeren in een groeibedrijf dus en in een bedrijf met het best denkbare uithangbord.

Golden Globe en Saturn Award

Voor wie nooit televisie kijkt, Jessica Alba is een Amerikaans model en actrice. Ze werd in 2001 genomineerd voor een Golden Globe voor haar rol in Dark Angel. Ze werd voor haar werk beloond met een Saturn Award en werd in de negentiger jaren bekend vanwege haar rollen in Beverly Hills 90210, The Love Boat en The Next Wave. Wanneer aandelen The Honest Company precies mogelijk is, zal binnenkort bekend worden gemaakt. Zaak dus om alvast de informatie op deze website te raadplegen.

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)