Meesman review en ervaringen

Meesman review en ervaringenMeesman? Dat is een wat kleinere Nederlandse fondsbeheerder voor indexbe leggen, ooit opgericht door Hendrik Meesman. Wat Meesman wil is beleggen simpel en betaalbaar houden. Daarnaast is het overzichtelijk en kleinschaliger. Zo is het zomaar een optie dat als je de klantenservice belt, je Hendrik Meesman zelf aan de lijn krijgt. Is dat niet leuk?

Relatief lage kosten en klantvriendelijk

Kijken we naar de Meesman review en ervaringen, dan worden vooral de relatief lage kosten genoemd en vooral ook de klantvriendelijkheid genoemd. Als een voor en nadeel, zo blijkt uit de Meesman review en ervaringen, wordt het feit beschouwd dat er slechts zeven fondsen zijn. Binnen die fondsen is echter wel een goede spreiding mogelijk. Er wordt dus wisselend gedacht over de kleinschaligheid die Meesman biedt. Meesman lijkt zo een fondsbeheerder waar het vooral rustig is met weinig aankopen en weinig verkopen, met niet teveel fondsen maar wel waar spreiding mogelijk is. Je hebt voor- en tegenstanders, zo blijkt uit de Meesman review en ervaringen.

Check altijd eerst deze website voor je gaat beleggen

Elders op de website lees je ook reviews en ervaringen van andere aanbieders. Je leert er toch al alles over aandelen en beleggen, leert er de brokers kennen en volgt een gratis online cursus beleggen. Het is verstandig voor je gaat beleggen altijd eerst de informatie op Alles over Aandelen.com tot je neemt.

Weinig werk en een prima resultaat

Wat door de gebruikers op prijs gesteld wordt, is het Aandelen Wereld Totaal fonds, met daarin liefst 6054 verschillende aandelen. Over spreiding gesproken. Op die manier kun je met weinig werk een prima resultaat boeken. En dat is, zo blijkt ook uit de Meesman review en ervaringen, geen utopie maar kan zomaar waarheid worden. Verschillende gebruikers laten weten al leuke rendementen te hebben gescoord, vooral op de wat langere termijn. Dat Meesman de kosten laag kan houden heeft te maken met het feit dat van een duur pand geen sprake is en de overheadkosten laag gehouden kunnen worden.

Niet de realtime koersen maar een wekelijkse update

Uit de Meesman review en ervaringen wordt duidelijk dat het allesbehalve lastig werken is met Meesman. Je opent een rekening, stelt in hoe jij je geld wilt beleggen. Je kiest je fondsen en maakt vervolgens een verdeling. Bij Meesman kan een kind echt de was doen. Ook over de kosten lees je niets vervelends als je de Meesman review en ervaringen tot je neemt. Meesman brengt overigens jaarlijkse beheerkosten van 0,5 procent in rekening. Daar zijn de fondskosten al in verwerkt en krijg je buitengewoon veel gemak voor terug. Of het een nadeel is, daar blijken de meningen in de Meesman review en ervaringen verdeeld, maar je ziet bij deze fondsbeheerder niet de realtime koersen. Meesman kiest ervoor om jouw portefeuille eens per week te updaten. Dat biedt een soort van rust, en rust is wat Meesman in alle opzichten uitstraalt.

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)