Aandelen Huvepharma kopen

Aandelen Huvepharma kopen

Huvepharma gaat naar de Euronext in Amsterdam. Sterker nog; aandelen Huvepharma kopen is al binnen afzienbare tijd mogelijk. Voor wie het niet weet, Huvepharma is wereldwijd actief in diergezondheid en met een sterke positie in de segmenten diergeneeskunde en diervoederadditieven. Met de beursgang moet sprake zijn van een marktkapitalisatie van tussen de 3,5 en 4,5 miljard euro.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Huvepharma kopen op Euronext Amsterdam

Aandelen Huvepharma kopen is straks goed beschouwd in twee delen mogelijk. Er worden vijftien miljoen nieuwe aandelen op de markt gebracht met een waarde van 300 miljoen euro, als wordt uitgegaan van de onderkant van de prijsvork. Bovendien zal de eigenaar van Huvepharma, Advance Properties, ook ongeveer 11,1 miljoen aandelen verkopen.  Advance Properties mag overigens inschrijven op maximaal 3,47 miljoen aandelen, zo is bij de beursgang afgesproken.

Zorg eerst voor voldoende parate kennis

Aandelen Huvepharma kopen kan best eens een aantrekkelijke optie zijn straks. Doe dat echter niet voor je voldoende informatie hebt opgedaan over aandelen en beleggen. Dat kun je prima doen op deze website, waar je informatie vindt over brokers, beurskoersen en aandelen. Bovendien kun je er met fictief geld leren beleggen. Met parate kennis wordt de kans op een leuk rendement aanzienlijk vergroot.

De schuldenlast terugdringen en overnames

Overigens zijn de gebroeders Domuschiev namens Advance Properties volledig eigenaar van Huvepharma. Met de beursgang wil Huvepharma zorgen voor een snellere groei van de onderneming. Behalve die groei kijkt Huvepharma ook naar eventuele overnames en het in licentie nemen van nieuwe producten of het introduceren van nieuwe technologieën. Ander doel is om de schuldenlast van de onderneming drastisch terug te brengen. In december 2020 had de onderneming 216 miljoen euro in kas maar bedroeg de schuld 474 miljoen euro. Een en ander staat opgenomen in het jaarverslag van Huvepharma.

Check eerst allesoveraandelen.com

Wil je straks aandelen Huvepharma kopen, dan bezoek je altijd eerst deze website. Hier op allesoveraandelen.com vind je alle relevante informatie om je op de beursvloer te handhaven. Verstandig om over voldoende parate kennis te beschikken voor je daadwerkelijk aandelen gaat kopen.

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)