Aandelen Lucas Bols kopen

Met aandelen Lucas Bols kopen, koop je aandelen van het oudste distilleerderijmerk ter wereld. Lucas Bols werd opgericht in 1575, toen nog als ’t Lootsje in Amsterdam. Aandelen Lucas Bols aanschaffen was al eerder mogelijk. Recentelijk echter werden opnieuw aandelen op de markt gebracht, nu om een Amerikaans/Mexicaans bedrijf over te kunnen nemen.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Opnieuw aandelen Lucas Bols kopen

De laatste uitgave van aandelen had alles te maken met de overname van Tequila Partida. Dit Mexicaans/Amerikaanse bedrijf dat zich heeft toegelegd op de productie van tequila. En niet zomaar tequila overigens, maar tamelijk dure drank. Voor een flesje Tequila Partida betaal je namelijk zomaar 375 dollar. De recente uitgave van aandelen leverde Lucas Bols een bedrag van 29 miljoen euro op. Er werden namelijk 2,5 miljoen aandelen Lucas Bols verkocht tegen een prijs van 11,58 euro per stuk.

Zorg voor voldoende kennis van zaken voor aandelen Lucas Bols kopen aan de orde is

Aandelen Lucas Bols aanschaffen kan dus best aantrekkelijk zijn. Weet echter wel wat je doet en zorg dat je voor je aandelen Lucas Bols gaat kopen dat je over voldoende kennis van zaken beschikt over aandelen en beleggen.  Die informatie kun je hier op AllesOverAandelen.com opdoen. Je leest hier namelijk alles over aandelen, beleggen, beurskoersen en brokers. Je kunt deelnemen aan een gratis online cursus beleggen om de handel in aandelen zo goed onder de knie te krijgen. Het vergroot de kans op rendement.

Hoofdkwartier is gevestigd in Amsterdam

Lucas Bols werd zoals gesteld opgericht in 1575. Het hoofdkwartier is gevestigd in Amsterdam. Lucas Bols is specialist in het produceren, distribueren, verkopen en vermarkten van alcoholische dranken. Lucas Bols heeft verschillende merken in de portfolio in de vorm van onder meer Bols, Galliano, Vaccari, Pisang Ambon en Gold Strike.  Daarnaast biedt Bols een groot aantal Nederlandse jenevers en likeuren. Het is bekend dat Bols elk jaar rond de drie miljoen kisten produceert en dat de jaarlijkse opbrengst rond de 95 miljoen euro bedraagt.

Lucas Bols stuwde het bedrijf naar grote hoogte

Hoewel de onderneming in 1575 al werd opgericht, werd Lucas Bols zelf in 1652 geboren Hij vierde meteen grote successen in de Gouden Eeuw en stuwde de onderneming op in de vaart der volkeren. Aandelen Lucas Bols kopen kan dus best aan aantrekkelijke optie zijn. Mits je eerst van deze website maar voldoende informatie opdoet. Het vergroot namelijk de kans op rendement.

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)