Aandelen Française des Jeux kopen

Aandelen Française des Jeux kopen

Het Franse bedrijf Française des Jeux is in eigen land bekend als grootste aanbieder van kansspelen en sportweddenschappen. In deze branche is de organisatie actief met verschillende activiteiten. Het bedrijf heeft in oktober van 2019 aangekondigd naar de beurs te willen en heeft daarvoor ook toestemming gekregen van de beurstoezichthouder in Frankrijk. De verwachting is dat het vanaf november 2019 mogelijk is om aandelen te kopen van dit staatsbedrijf. Als je aandelen Française des Jeux kopen wilt, dan wordt daar ook de Franse schatkist mee aangevuld. Het is uiteindelijk wel de bedoeling dat het aandeel van de Franse overheid in de toekomst aanzienlijk kleiner wordt.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Over het bedrijf

De voorloper van de organisatie was een loterij die in 1933 werd opgericht in gewonde veteranen uit de Eerste Wereldoorlog te kunnen helpen. Française des Jeux, ook wel FDJ genoemd, is opgericht in 1976 en houdt zich bezig met het aanbieden van verschillende soorten kansspelen zoals de Lotto, EuroMillions en Bingo Live kansspelen. Naast het aanbieden van loterijen staat het bedrijf ook bekend om het aanbieden van sportweddenschappen. Het bedrijf is voor 72 % eigendom van de Franse staat die bij een beursgang ook baat heeft. Als je aandelen Française des Jeux kopen wilt, dan wordt hier ook de staatskas mee aangevuld. De Franse overheid heeft daarbij wel de bedoeling om het eigen aandeel in de toekomst van 72 % terug te brengen naar 20 %. Française des Jeux is verder bekend van de sponsoring van een bekende wielerploeg die de naam van het bedrijf draagt.

Waarom aandelen Française des Jeux kopen?

Aandelen Française des Jeux kopen kan in verschillende opzichten een interessante investering zijn. Voor de Franse overheid is het de bedoeling dat er met de beursgang geld wordt opgehaald voor h et verminderen van de staatsschuld. De overheid wil met de beursgang 1,5 miljard euro ophalen. Voor jou kan het aantrekkelijk zijn om in deze organisatie te investeren vanwege de rendementen die behaald kunnen worden. De organisatie verwacht met een beursgang groeien. Als de groei doorzet zoals de verwachting is, dan is de kans groot dat er met het kopen van deze aandelen ook door de beleggers winsten behaald kunnen worden.

Aandelen Française des Jeux kopen en de risico’s

Investeren en ook aandelen Française des Jeux kopen is nooit zonder risico. De informatie die je door middel van dit artikel gegeven wordt is dan ook niet bedoeld om gebruikt te worden als financieel advies. Deze informatie is bedoeld ter kennisgeving van de beursgang van FDJ. Aan beleggen zijn altijd risico’s verbonden waarbij je de kans loopt om inleg te verliezen of de aandelenportefeuille kunt zien verminderen. Daarom is het spreiden van risico’s ook zeer belangrijk. Dat kan gedaan worden door te investeren in verschillende soorten aandelen. Hiervoor maak je gebruik van een beleggingsrekening.

Gebruik maken van een broker

Een beleggingsrekening kun je afsluiten bij een broker. Dat is een partij die het mogelijk maakt om in aandelen te handelen en die ondersteuning kan bieden bij deze activiteiten. Aandelen Française des Jeux kopen is mogelijk als je een dergelijke rekening tot je beschikking hebt of als je deze afsluit. De kosten voor het aangaan van een samenwerking met een broker kunnen per aanbieder zeer verschillende zijn. Door de verschillende brokers te vergelijken heb je de mogelijkheid om de kosten en baten tegen elkaar af te wegen. Op die manier kun je tot een gedegen besluit komen en kiezen voor een partij die het best bij jouw wensen aansluit. Door de kosten van een beleggingsrekening zo laag mogelijk te houden, kun je een beetje invloed houden op de hoogte van de investeringen die je doet.

5/5 - (1 stemmen)
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)