Corum reviews en ervaringen

Corum is er in geslaagd om binnen negen jaar een toonaangevende partij te worden in het beleggen in vastgoed. Corum doet dat wereldwijd, waarbij Corum Origin zich richt op Europa en Corum XL zich richt op wereldwijde investeringen. De groei die het bedrijf heeft doorgemaakt is opmerkelijk. Uit de Corum reviews en ervaringen blijkt dat gebruikers buitengewoon tevreden zijn met Corum. Check op dit platform ook de andere aanbieders van beleggen in vastgoed en vergelijk vervolgens de voorwaarden. Kijk ook hoe je gratis kunt beleggen en neem kennis van de aandelen die beschikbaar zijn en de brokers waar je straks een beroep moet doen.

Corum is actief binnen zes sectoren

Ja hoor, je kunt met een gerust hart Corum beleggen, afgaand op de Corum reviews en ervaringen. Want de organisatie krijgt vooral lof toegezwaaid. Ook vanuit de Nederlandse hoek, waar Corum sinds enige tijd ook actief is. Zo prijzen klanten het feit dat gewerkt wordt op meer dan een terrein, in zes sectoren om precies te zijn. Corum richt zich namelijk op kantoren, winkels, hotels, magazijnen, gezondheidszorg, logistiek en scholen. Leuk te weten is dat Corum in ons land eigenaar is van Novotel Schiphol, FedEx in Hoofddorp en KPN in Den Haag.

Spreid je spaargeld

Uit de Corum reviews en ervaringen wordt duidelijk dat er veel mensen juist voor Corum kiezen om zo hun spaargeld te kunnen spreiden zonder risico te lopen en daarnaast toch bovengemiddelde rendement te maken. Wat ook duidelijk naar voren komt uit de Corum reviews en ervaringen is de wijze waarop Corum werkt. Zo is bijvoorbeeld 99 procent van alles wat Corum heeft verhuurd. Dat heeft alles te maken met het feit dat het de huurders als een volwaardige partner ziet. Problemen worden in de kiem gesmoord. Corum hecht aan een langdurige samenwerking en dat is meteen ook goed nieuws voor de beleggers.

Corum XL laat Frankrijk links liggen

Een enkeling maakt in de Corum reviews en ervaringen nog wel eens over de instap van 1050 euro, de meeste gebruikers blijken enorm content met het Franse bedrijf. Overigens werd de Origin tak pas in 2012 opgericht. Wie echt een onderscheid wil noemen behalve de regio waarin geopereerd wordt kan wellicht benoemen dat Corum Original gaat voor sneller rendement, waarbij een rendement van 5 procent het streven is. De XL-variant van Corum richt zich wat meer op waardevermeerdering en meer rendement op de wat langere termijn. Overigens is Corum XL dan weliswaar wereldwijd actief, het loopt Origin niet voor de voeten en laat Frankrijk dus links liggen.

Actief in zestien verschillende landen

Gebruikers zijn blij, zo leren we uit de Corum reviews en ervaringen, bijvoorbeeld met het verdienmodel van Corum, een model dat uit drie pijlers bestaat: dividend uit de huur, winstdeling bij verkoop en waardestijging van het vastgoed. Geroemd worden de sterk gediversifieerde beleggingen. Ondertussen beschikt het bedrijf al over vastgoed in zestien verschillende landen. Bij Crum kun je bovendien nog in positief opzicht verrast worden, bijvoorbeeld  als vastgoed verkocht word.

Corum is duidelijk en transparant

Corum biedt daarnaast duidelijkheid en is transparant. Het lijkt logisch dat deze partij de komende jaren verder door zal groeien en dan inderdaad specifiek voor die mensen die spaargeld hebben, meer rendement willen dan wat de bank kan bieden maar zo weinig mogelijk risico willen nemen.  Mochten die mensen overigens wel willen weten hoe het er bijvoorbeeld op de beurs aan te gaat dan kunnen ze altijd de cursus gratis beleggen op Alles over Aandelen.com overwegen. Dan leer je alles over beleggen en over aandelen.

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)