Aandelen Traton kopen

Aandelen Traton kopen: zo investeer je

Traton is een bedrijf dat zich bezighoudt met de productie van vrachtwagens en bedrijfsvoertuigen van de merken MAN, Scania en Volkswagen. Traton is onderdeel van de Volkswagen Group en stond tot juni 2018 bekend onder de naam Volkswagen Trucks en Bus AG. Het bedrijf produceert lichte, gemiddelde en zware vrachtwagens. Ook worden er door Traton bussen en bestelbusjes geproduceerd. Jaarlijks worden er meer dan 100.000 voertuigen verkocht die door deze organisatie geproduceerd zijn. In mei 2019 maakte het bedrijf bekend naar de beurs te gaan. Vanaf juni is het dan ook mogelijk om aandelen van het bedrijf te kopen.

Omschrijving

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Trade Republic
Zelf beleggen
Bouw vermogen door gratis periodiek te beleggen: beleg in aandelen, of ETF’s, en profiteer van groei op de lange termijn. Kies uit duizenden aandelen en ETF's. Begin met beleggen in fractionele aandelen vanaf € 1. Verdien 2% per jaar rente op je onbelegd saldo!
Ontdek de voordelen en open gratis een account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen? Met Freedom24 van Freedom Finance is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen maar ook om te sparen met hoge spaarrente. Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook gratis beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Waarom aandelen Traton kopen?

Aandelen Traton kopen kan om verschillende redenen. Een belangrijke reden die je kunt bedenken is om winst te maken en een goed rendement te behalen. Dat er een goed rendement behaald wordt op de aandelen is natuurlijk nooit te zeggen. Er hangen dan ook altijd nadelen aan beleggen en de kans bestaat dat de inleg verloren gaat. Aandelen Traton kopen kan gezien worden als een investering in de toekomst. Als de beursgang succesvol blijkt te zijn, dan heb je daar zeer veel profijt van en bestaat de mogelijkheid dat jouw vermogen aanzienlijk kan groeien.

Welk rendement kun je behalen door aandelen Traton kopen?

Het is op voorhand nooit te zeggen welk rendement er op aandelen behaald kan worden. Daarvoor zijn er te veel factoren die de prijs van de aandelen en de bewegingen in de markt bepalen. Wat je wel kunt doen als je aandelen Traton kopen wilt is de kosten in de hand houden die je maakt voor het doen van transacties. Om aandelen te kunnen kopen en verkopen dien je in het bezit te zijn van een beleggingsrekening. Daarvoor ga je in zee met een broker die dergelijke rekening kan aanbieden. Om de beste broker te vinden voor jouw aandelenportefeuille is het verstandig om een vergelijking te maken van de verschillende aanbieders.

Aandelen Traton kopen en de risico’s

Het kopen van aandelen brengt altijd risico’s met zich mee. De winst kan tegenvallen of je kunt zelfs verlies maken. Het is dan ook goed om de risico’s altijd in het achterhoofd te houden als je aandelen Traton kopen wilt. Maak daarom ook een goede afweging hoeveel vermogen je wilt investeren en zorg ervoor dat je de beleggingen die je doet spreidt over meerdere aandelenpakketten. Hierbij kan de broker die je gebruikt jou vaak ondersteunen.

5/5 - (20 stemmen)
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)