Freedom24 van Freedom Finance

Freedom 24 door Freedom Finance

Er is weer een nieuwe broker aan het firmament. Je kunt nu ook handelen in aandelen en andere producten met broker Freedom24 door Freedom Finance. Freedom Finance is van 2008 en de onderneming is ondertussen actief in zeven landen. Freedom Finance beheert anderhalf miljard dollar aan activa voor klanten. Freedom24 door Freedom Finance is best een bijzondere broker, waarmee je op plezierige wijze zaken kunt doen.

Lees meer over Freedom24 >

of start direct met beleggen

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Freedom24 van Freedom Finance biedt best de nodige voordelen

Freedom Finance is een project van Freedom Finance Europe dat weer een dochter is van Freedom Holdings Corp. Je kunt gerust spreken van een grote jongen, want het biedt werk aan meer dan 1100 werknemers. Freedom24 van Freedom Finance biedt een gebruiksvriendelijk platform, speciaal ook om deel te nemen aan IPO’s, dit is de beursintroductie van een onderneming. Ook kun je aandelen kopen en verkopen. Met Freedom24 door Freedom Finance heb je toegang tot verschillende beurzen over heel de wereld. Je kunt wat dat betreft kiezen voor iets dat echt bij je past, ongeacht de handelsstijl die je hebt.

Beleg op de NYSE en met aandelen uit de S&P 500

Groot voordeel van Freedom24 is de nieuwe gebruikers kunnen profiteren van een Promo-plan, dat betekent dat ze dertig dagen lang gratis kunnen handelen. Met Freedom24 kun je beleggen op de NYSE, de Nasdaq, HKEX, LSE, Deutsche Borse, Kase en MOEX en bovendien heb je toegang tot 40.000 financiële instrumenten, kun je aan de slag met aandelen van de S&P 500 en ook met de bekende en toonaangevende bedrijven. Je moet dan denken aan Apple, Google, Microsoft, Coca Cola en ook Facebook. Verder biedt Freedom24 door Freedom Finance opties, futures en bedrijfs- en staatsobligaties en verschillende investeringsfondsen.

Direct investeren tegen de initiële koers

Je kunt voor de initiële koers deelnemen in IPO’s als je kiest voor deze broker. Het is tamelijk uniek dat de particuliere belegger direct kan investeren in IPO’s. Dat was lang alleen mogelijk door institutionele beleggers. Niet echter bij Freedom24. Ook al bijzonder is het handelsplatform, Tradernet. Dit is een state-of-the-art handelsplatform. Klanten kunnen gebruik maken van een browser gebaseerde desktopapplicatie, terwijl er in bepaalde landen ook een ondersteunende mobiele app beschikbaar is.

Niet betalen met iDeal

Kijken we naar de kosten, dan zie je dat je kunt kiezen uit Smart, Fix, Super en All Inclusive. Kies je voor Smart, dan is een maandelijkse fee niet aan de orde. De kosten voor handelen liggen bij Freedom24 toch al laag. Neem aandelen en ETF’s. Kies je voor Smart, dan betaal je twee euro per order en 0,02 euro per aandeel. Ook het overboeken van geld naar je eigen account doe je op verschillende manieren, ook met je credit- of debitcard. Het is nog niet mogelijk om met iDeal te betalen.

Zorg voor voldoende parate kennis

Voor je nou denkt aan handelen met deze broker, is het goed om eerst zoveel mogelijk informatie in te winnen over alles wat met aandelen en beleggen te maken heeft. Je vindt hier op deze website alle informatie over brokers en beurskoersen, zoals je er ook leert beleggen met fictief geld, zodat je niet meteen financiële risico’s loopt.

Lees meer over Freedom24 >

of start direct met beleggen

Wat is onderscheidend aan Freedom24 van Freedom Finance?

Wat opvalt aan deze nieuwe broker zijn de lage kosten, het gebruiksvriendelijke platform en het feit dat je als particulier direct in IPO’s kunt investeren.

Zijn er ook minder sterke punten te vinden bij Freedom24?

Dan moet je goed zoeken. Een minder sterk punt is dat als je geld op je account wilt zetten om aandelen te kopen, dit nog niet via iDeal mogelijk is.

Wat heeft allesoveraandelen.com je te bieden?

Op deze website doe je alle mogelijke kennis op over aandelen en beleggen. Ook kun je de verschillende brokers met elkaar vergelijken.

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)