Aandelen TeamViewer kopen

aandelen teamviewer kopen

TeamViewer is wereldwijd geïnstalleerd op meer dan 2.0 miljard apparaten en heeft op ieder moment van de dag 45 miljoen apparaten online. Het bedrijf richt zich volledig op cloud gebaseerde technologieën om online support en samenwerking real time wereldwijd mogelijk te maken. TeamViewer maakt het mogelijk om mensen met elkaar te verbinden. Het biedt onder andere een makkelijke en veilige toegang tot een extern bureaublad, is de oplossing om op afstand ondersteuning te bieden voor werknemers en klanten en geeft een geïntegreerde controle en beheer op afstand.

Het is dus een bedrijf dat in de huidige technologische markt veel invloed uitoefent. Ben je daarom van plan om aandelen TeamViewer te kopen dan is het verstandig om meer informatie te verkrijgen voordat je begint. Daarvoor ben je hier aan het juiste adres: in onderstaand artikel vind je meer informatie over het bedrijf, de beursgang en het kopen van aandelen van TeamViewer.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Naar de beurs: aandelen TeamViewer kopen

TeamViewer is een van oorsprong Duits bedrijf en is een maker van software om computers op afstand te besturen. Het bedrijf is opgezet in het Duitse Göppingen en bestaat sinds 2005. Het bedrijf heeft in de zomer van 2019 bekend gemaakt dat het de verwachting is om voor het einde van het jaar naar de beurs te gaan. De aandelen zullen verhandelbaar zijn op de aandelenbeurs van Frankfurt. Er is nog niet bekend gemaakt welk bedrag het bedrijf op wil halen, maar de speculaties gaan om enkele miljarden euro’s. De beoogde uitgifteprijs ligt ronde de 25 euro per aandeel en het zou gaan om maximaal 84 miljoen bestaande aandelen.

Ben je dus van plan om  aandelen van TeamViewer te kopen dan is het verstandig om deze prijzen in je achterhoofd te houden.

Aandelen TeamViewer kopen: het bedrijf

Zoals hierboven al is vermeld, is TeamViewer een programma dat de samenwerking mogelijk maakt tussen verschillende personen. Het maakt hierbij gebruik van afstandsbediening en bestandsdeling. Het programma is onder andere beschikbaar voor Windows, Mac, Linux, iOS en Android en is in meerdere talen beschikbaar, waaronder Nederlands. Naast het voornaamste doel om besturingssystemen op afstand bestuurbaar te maken, zijn er ook nog een aantal andere zaken die tot de mogelijkheden behoren. Doordat er gebruik wordt gemaakt van datacenters, is het mogelijk om je klanten en werknemers veilig en gemakkelijk te ondersteunen. Tevens kun je je IT stabiel houden en verschillende aspecten controleren en beheren op afstand.

Met het kopen van aandelen van TeamViewer investeer je dus in een belangrijk technologisch bedrijf op het gebied van beheer en ondersteuning op afstand. Is dit een gebied waar je in geïnteresseerd bent, dan kan het een goed idee zijn om van TeamViewer aandelen te kopen en te investeren in deze markt.

Handelen in aandelen TeamViewer

Wil je gaan handelen in aandelen TeamViewer. Als particulier is het verstandig om dit te doen via een broker of een bank. Er zijn namelijk verschillende manieren om te beleggen. Voor het vergelijken van brokers kun je ook een kijkje nemen op AllesoverAandelen, om de broker te vinden die het beste bij je aansluit.

Denk er wel aan dat beleggen en het kopen van aandelen TeamViewer ook risico’s met zich meebrengt. Handelen in aandelen biedt geen financiële zekerheid, waardoor het ook mogelijk is dat je (een deel van) je geld verliest. Om deze kans zo ver mogelijk terug te dringen en een groot rendement te behalen, is het verstandig om de koersen goed in de gaten te houden. Door deze voorkennis ben je namelijk een stuk beter in staat om ontwikkelingen in de koers in te schatten.

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)