Aandelen CVC kopen

Aandelen CVC kopen wordt mogelijk op de beurs op het Damrak in Amsterdam. CVC geldt als de grootste private equity firma van Europa. Wanneer aandelen CVC kopen precies mogelijk wordt, is mede afhankelijk van de oorlog in Oekraïne. Als de gelegenheid zich voordoet, zal CVC in elk geval zo snel mogelijk de gang naar de beurs maken.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 5,9%! Er is geen minimum storting.
Actie! Stort € 5000,- en ontvang 3 gratis aandelen met een waarde tot $ 800,-. Gebruik de promocode WELCOME5 Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

WH Selfinvest
Zelf beleggen
Toegang tot 150 beurzen in 33 landen: kies voor zelf beleggen in aandelen, opties of ETF voor de laagst mogelijke commissie. Met uitmuntende klantenservice en gratis toegang tot signalen en kennis over beleggen.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen CVC kopen wordt straks mogelijk in Amsterdam

Als de beursgang eenmaal een feit is, heeft Amsterdam een primeur te pakken. Met CVC vestigt zich namelijk de eerste private equity firma op de beurs in Amsterdam. CVC word in 2021 op een waarde van rond de 15 miljard geschat. De onderneming kwam in 2021 nog groot in het nieuws, toen het de thee divisie van Unilever overnam. CVC wilde eveneens graag Intertrust overnemen In die strijd werd het echter afgetroefd door CSC.

Lees je goed in over beleggen op AllesOverAandelen.com

Aandelen CVC kopen kan best een interessante optie worden. Weet dan wel wat je doet en lees alles over aandelen en beleggen op deze website. Pas als je weet hoe je moet beleggen, kun je eventueel een leuk rendement op jouw ingelegde geld maken. Op AllesOverAandelen.com lees je alles over beurskoersen en brokers en kun je zelfs deelnemen aan de gratis online cursus beleggen. Pas als je alle informatie op deze website tot je genomen hebt, pas dan is het verstandig om daadwerkelijk te gaan beleggen en kun je overgaan tot aandelen CVC kopen.

CVC s al vanaf 1981 actief in tal van verschillende landen

CVC werd opgericht in 1981. Het deed vanaf dat moment zo rond de 350 investeringen in een breed scala van industrieën en in tal van verschillende landen. CVC is al lang actief in ons land en was onder meer betrokken bij bedrijven als C1000, Wavin, Meneba en Beter Bed. Daarnaast is CVC een zeer actieve aandeelhouder van Volker Wessels Stevin, Van Gansewinkel en Smurfit Kappa. In 2015 nam CVC zestig procent van de aandelen van Stage Entertainment over. Dat bedrijf werd ooit opgericht door Joop van den Ende.

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)