Aandelen Primafrio kopen

Aandelen Primafrio kopen

Aandelen Primafrio kopen wordt nog dit jaar mogelijk. Primafrio Corporacion is een alom geroemd koeltransportbedrijf dat actief is vanuit de regio Murcia in Spanje. De aandelen zullen een waarde vertegenwoordigen van tussen de 9,30 euro en 12,10 euro. De beursintroductie is gericht op gekwalificeerde beleggers.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Primafrio kopen is mogelijk, zoek naar ticker PRF

Zeker is dat de aandelen onder de ticker PRF verhandeld worden op de beurzen in Madrid, Barcelona, Valencia en Bilbao. Primafrio is bekend geworden vanwege het wegtransport dat ze verzorgen van met name gekoelde groenten en fruit. De beide oprichters van de onderneming, Juan Conesa en José Esteban Conesa, zullen ook na de beursgang een meerderheidsbelang in het bedrijf behouden.

Hoe meer kennis van zaken, hoe groter de kans op rendement

Wil je nou aandelen Primafrio kopen, dan doe je er zeer verstandig aan om eerst de informatie hier op deze website goed door te nemen. Hoe meer kennis je hebt over beleggen en aandelen, hoe groter de kans is op rendement. Op deze website vind je onder meer informatie over de brokers en de beurskoersen en kun je leren hoe je als beginnend belegger aan de slag kunt op de beurs. Het is zeer verstandig om voldoende kennis van zaken te hebben op het moment dat jij je op de beursvloer begeeft.

Dividend percentage zal worden gehandhaafd op 60 procent

Aandelen Primafrio kopen kan dus best eens een interessante optie zijn. Wat het beleid rondom dividend betreft, de Spaanse onderneming is van plan om het uitkeringspercentage van 60 procent te handhaven. Overigens maakte Primafrio in 2020 een omzet van 458 miljoen euro. Primafrio werd ruim een halve eeuw geleden al opgericht met een duidelijk doel voor ogen. Het wilde een wereldwijd transportbedrijf worden voor koeltransport over land. Daarbij moet kwaliteit steeds voorop staan. Ondertussen is Primafrio een bedrijf geworden met toewijding en waar innovatie een heel belangrijke rol speelt.

Rol bij de economische ontwikkeling in de regio Murcia

Primafrio speelt ook een rol bij het ontwikkelen van de economie in regio Murcia en die last neemt het graag op de ranke schouders. Voorts is het een bedrijf dat steeds met ecologisch duurzame oplossingen komt. Primafrio biedt de oplossingen voor zo goed als alle vragen die betrekking hebben op exporteren, importeren, het vervoer van groenten, fruit en voedingsmiddelen en farmaceutische producten.

Aandelen Primafrio kopen? Check dan wel altijd eerst de informatie over beleggen en aandelen. En die informatie vind je dus hier, hier op allesoveraandelen.com.

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)