Peaks reviews en ervaringen

Peaks reviews en ervaringenHet plaatje van de buitenkant klopt perfect als je kijkt naar Peaks beleggen. Je belegt voor weinig geld, je belegt duurzaam en je werkt met een uitermate gebruiksvriendelijke app. Maar je gaat Peaks beleggen nou echt? Lees hier Peaks reviews en ervaringen.

Mits je aangesloten bent bij de Rabobank

Peaks zegt dat je prima met je wisselgeld kunt beleggen, en dat kan ook. Mits je maar een rekening hebt bij de Rabobank. Zit je bij een andere bank, dan is Peaks beleggen op deze maner niet mogelijk en moet je een andere manier van Peaks beleggen zoeken. Overigens werkt dat beleggen met je wisselgeld wel prima, zo lezen we in de Peaks reviews en ervaringen. Het is erg simpel. Als je iets koop van 15,20 euro, dan wordt er automatisch 16 euro van gemaakt en wordt de 80 eurocent dus gebruikt om te beleggen. Als je geen klant bij de Rabobank bent zoals ING, ABN AMRO, Triodos of een andere bank dan is het ook mogelijk om te beleggen: je kiest dan een vast laag bedrag per maand dat automatisch wordt belegd.

Gebruikers lovend over de speciale app

Uit de Peaks reviews en ervaringen blijkt dat gebruikers lovend zijn over de app die je gebruikt om met Peaks te beleggen. De app blijkt buitengewoon vriendelijk in gebruik en de app wijst zich verder helemaal vanzelf. Over het rendement van beleggen met wisselgeld zijn de meningen uiteenlopend. Uit de Peaks reviews en ervaringen blijkt dat de een blij is met een beetje winst en noemt een ander het ronduit teleurstellend wat je overhoudt aan beleggen met je wisselgeld. Het is maar net met welke verwachtingen je begint te beleggen met Peaks. Overigens rept niemand echt over het feit dat je als lid van de Rabobank Peaks dus toegang geeft tot je bankgegevens, zo blijkt uit Peaks reviews en ervaringen.

Geen zorgen over Peaks’ toegang tot bankgegevens

Peaks verzekert echter dat er volledig discreet met de gegevens omgegaan zal worden en intern zijn alle veiligheidsprotocollen in acht genomen. Bovendien worden transactiegegevens die met Peaks beleggen te maken hebben binnen veertien dagen verwijderd. Gezien de Peaks reviews en ervaringen is er echter volop vertrouwen in Peaks, want niemand die openlijk zijn zorgen uitspreekt ober de toegang die Peaks krijgt tot de bankgegevens. Kennelijk maakt Peaks in alles een betrouwbare indruk.

Tot maximaal 10.000 euro inleggen

Ben je nou niet aangesloten bij de Rabobank, dan kun je nog steeds prima met Peaks beleggen. Zo kun je dan bijvoorbeeld een euro per dag inleggen bij Peaks en kies je voor ene extra vast bedrag dat je gebruikt om mee te beleggen. Je kunt ook eenmalig een bedrag inleggen, dit kan tot een bedrag van maximaal 10.000 euro. Je kunt dus ook zonder dat je iets met de Rabobank van doen hebt prima uit de voeten met Peaks beleggen.

Kom goed beslagen ten ijs en check eerst de info op Alles over Aandelen.com

De Peaks reviews en ervaringen zijn overwegend positief. Het feit dat je al met heel weinig geld en voor heel weinig kosten kunt beleggen is iets dat mensen toch echt aanspreekt. Voor veel mensen is het bovendien een eerste kennismaking met beleggen. De al meer ervaren belegger klaagt over het rendement, dat in de praktijk toch ietsje achterblijft bij de verwachtingen. Meer weten over beleggen? Volg dan de gratis cursus beleggen en lees hier op Alles over Aandelen.com alles over brokers, speel het beursspel of ga gratis beleggen.

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)