Trade Republic reviews en ervaringen

Trade Republic is een mobile only handelsplatform, dat in eerste instantie alleen Duitsland, Frankrijk en Oostenrijk bediende. De ambities zijn echter groot  en de broker heeft de ambitie om heel Europa te bedienen. Hoogste tijd dus om je nader voor te stellen aan deze Duitse broker. Lees hier de Trade Republic reviews en ervaringen.

Bekijk alle mogelijkheden van Trade Republic >
of open direct een rekening

Trade Republic reviews en ervaringen zijn bijzonder lovend over de diensten van de broker

Het gaat snel met deze Duitse broker. Nu het vaste voet aan wal heeft in Duitsland, Oostenrijk en Frankrijk is nu de rest van Europa aan de beurt als het aan de broker ligt. Bij Trade Republic handel je in aandelen, ETF’s en obligaties en handel je dus met de mobiele app. Precies dat wordt, zo lezen we in de Trade Republic reviews en ervaringen, als zeer prettig beschouwd door de gebruikers van deze broker. Veel mensen laten in  de Trade Republic reviews en ervaringen weten het leuk te vinden dat ze zaken doen met de eerste effecten handelsbank in Duitsland die alleen op mobiele basis opereert.

Klanten krijgen een prettig gevoel van Trade Republic

Wie de Trade Republic reviews en ervaringen doorneemt stuit op eigenlijk alleen maar tevreden klanten. De meest genoemde pluspunten in de Trade Republic reviews en ervaringen zijn het feit dat er geen stortings- en opnamekosten berekend worden en dat de broker ondersteund wordt door rechtspersonen als bijvoorbeeld HSBC Germany en SolarisBank. Dat geeft de klanten een buitengewoon prettig gevoel. Prettig is het ook, zo lezen we terug in de Trade Republic reviews en ervaringen, dat je als consument beschermd bent tot een bedrag van 100.000 euro.

Tevredenheid over de keuze in aandelen en ETF’s

Het gebruik van het mobiele platform wordt ook al als zeer prettig beschouwd. Gebruikers noemen het in de reviews en ervaringen een gestroomlijnd en gebruiksvriendelijk platform. Ook is er tevredenheid over het feit dat er geen minimale, initiële storting noodzakelijk is om een rekening bij de Duitse broker te openen. Trade Republic kan de ambities om Europa te gaan veroveren wel eens waar gaan maken. De Trade Republic reviews en ervaringen vertellen dat de gebruikers tevreden zijn over de hoeveelheid aandelen en ETF’s waaruit gekozen kan worden, zoals het vertrouwen geeft dat de broker een officiële bankvergunning heeft en daardoor behalve een Securities Trading Bank ook broker is.

Alleen via e-mail

In de reviews en ervaringen die we lezen van de Duitse onderneming lezen we amper kritiekpunten. Wel wordt het feit dat er één euro per transactie berekend wordt genoemd, een bedrag dat geldt ongeacht het volume. Verder wordt het feit dat ondersteuning alleen via e-mail verloopt als een klein nadeel genoemd. Trade Republic staat er goed op, dat moge duidelijk zijn. Wil je weten wat andere brokers te bieden hebben en wil je ook meer weten over aandelen en beleggen en over de beurskoersen? Check dan deze website. Hoe meer kennis van zaken je hebt, hoe groter het succes is als je gaat beleggen namelijk.

Bekijk alle mogelijkheden van Trade Republic >
of open direct een rekening

Is de gemiddelde gebruiker van Trade Republic tevreden over deze broker?

Ja, zo blijkt uit de Trade Republic reviews en ervaringen. De broker wordt geroemd om de dienstverlening en het aanbod. Ook voelen de gebruikers zich veilig en is er tevredenheid over de kosten.

Is er dan helemaal geen kritiek op de Duitse broker?

Nee, er is amper kritiek op Trade Republic. Als er al verbeterpunten genoemd worden dan gaat het om de ondersteuning die alleen via e-mail verloopt en het feit dat er één euro per transactie in rekening gebracht wordt voor de handel in aandelen.

En wat kan allesoveraandelen.com precies voor je betekenen?

Op deze website vind je alles over aandelen en bekeggen en over brokers als bijvoorbeeld Trade Republic. Je leert er beleggen en vindt er eveneens alles over de beurskoersen.

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)