Yieldt Crypto Beleggen

Er is eindelijk een écht platform beschikbaar dat beheerd beleggen in cryptovaluta voor iedereen toegankelijk gemaakt. Want door gebruik te maken van Yieldt Crypto Beleggen betreed je gemakkelijk en zonder gedoe de cryptomarkt. Hoewel de handel in crypto’s een wereld is die zich bij uitstek leent voor de snelle handel, richt Yieldt Crypto Beleggen zich juist op de lange termijn. En alleen dat al maakt deze Nederlandse broker al bijzonder. Voor je gaat beleggen doe je er overigens verstandig aan eerst de informatie je je elders op deze website vindt goed door te nemen.

Open een gratis rekening bij Yieldt

of lees meer informatie

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.
yieldt crypto beleggen in bitcoin, ethereum altcoins - automatisch beleggen

Yieldt Crypto Beleggen werkt nauw samen met Bitvavo

Yieldt is een Nederlands bedrijf, dat onder leiding staat van Paul Mennema. Wat betreft crypto beleggen werkt Yieldt innig samen met Bitvavo. Dat heeft wel consequenties als je aan de slag wilt met Yieldt Crypto Beleggen. Wil je Yieldt inschakelen om namens jou te kopen en verkopen, dan dien je de API gegevens van je Bitvavo account – ook een vereiste dus- met Yieldt te delen. Pas dan kan Yieldt uit jouw naam handelen en heeft het toegang tot je portefeuille, niet dus tot het geld dat je wellicht bij Bitvavo hebt staan. Ook voor het uitbetalen heeft het feit dat Yieldt zelf geen wallet heeft kleine consequenties. Het opgebouwde tegoed met Yieldt Crypto Beleggen kan Yieldt dus niet naar je overmaken. Dat doe je dus zelf. Maar dat doe je uiteraard ook graag.

Yieldt richt zich juist op de langere termijn

Yieldt beleggen houdt zich verre van acties als short gaan en van hefbomen. Daghandel is niet aan de orde, margehandel is aan Yieldt niet besteed. Door technische en fundamentele analyse stelt Yieldt een portefeuille samen die winstgevend kan zijn op de lange termijn. Bijzonder, want juist door de volatiliteit van de cryptokoersen leent deze markt zich immers goed voor de snelle daghandel. Toch denkt Yieldt met goede algoritmes cryptobeleggen op de lange termijn winstgevend te kunnen maken. Daarmee kan het zomaar eens een gat in de markt gevonden hebben.

Lage kosten en geen verborgen kosten bij Yieldt Crypto Beleggen

Yieldt Crypto Beleggen betekent een minimale investering van duizend euro en het betekent eveneens dat je te maken hebt met lage kosten en een heldere kostenstructuur, zonder addertjes onder het gras en dus geen verborgen kosten. Yieldt rekent wel een prestatievergoeding. Dat betekent dat je alleen winstvergoeding betaalt als de winst daadwerkelijk gezorgd heeft voor groei in het totaal aan vermogen ten opzichte van het hoogst behaalde saldo. En die vergoeding is fair.

Kansen die Bitcoin en Ethereum bieden benutten

Yieldt beleggen staat voor beheerd beleggen en dus hoef jij je niet steeds bezig te houden met de koers. Daarbij kun je bij de aanbieder rekenen op deskundige ondersteuning en heb je via het overzichtelijke dashboard altijd inzicht in de resultaten. Ondanks de verplichte koppeling met Bitvavo gaat het openen van een account gemakkelijk en snel. Yieldt staat overigens bekend als een veilige en eerlijke organisatie, die vanwege de aanwezige expertise in staat moet worden geacht de kansen die onder meer Bitcoin en Ethereum op de lange termijn bieden in te koppen.

Open een gratis rekening bij Yieldt

of lees meer informatie

Wat maakt Yieldt Crypto Beleggen zo bijzonder?

Yieldt beleggen is bijzonder omdat het zich richt op de lange termijn. Doorgaans is de handel in crypto’s juist iets voor de langere termijn en richten brokers zich ook juist op de volatiliteit van de markt.

Waarom is er een samenwerking met Bitvavo?

Yieldt werkt nauw samen met Bitvavo omdat het zelf niet over een wallet beschikt. Voor het snel openen van een account en om snel te kunnen deelnemen aan beheerd beleggen heeft dat echter geen gevolgen.

Beheerd beleggen, wat is daar het voordeel van?

Voordeel is zeker dat jij je niet steeds bezig hoeft te houden met de koersen. Beheerd beleggen betekent vooral dat jij gewoon doet wat je moet doen en dat Yieldt probeert een mooi rendement voor je te maken.

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)