Aandelen Douwe Egberts kopen

aandelen douwe egberts kopenWil je graag aandelen kopen, maar weet je nog niet in welk bedrijf je jouw geld wil investeren? AllesoverAandelen.com geeft je meer informatie over beleggen, aandelen kopen, verschillende bedrijven en hoe jij het beste extra geld kunt verdienen. Tegenwoordig mag je zelf handelen op de beurs, het enige wat je hiervoor nodig hebt, is een beleggingsrekening en een account. Op het moment dat je net begint is het misschien nog wel handig om met een adviseur in zee te gaan. Zij kunnen je verantwoord op weg helpen. In dit artikel hebben wij het over hoe je aandelen van Douwe Egberts kunt kopen. Aandelen Douwe Egberts kopen, is vooral interessant en leuk wanneer je aandelen in een Nederlands bedrijf wil kopen.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Douwe Egberts kopen: wat is het idee achter Douwe Egberts?

Op het moment dat je aandelen van Douwe Egberts wil kopen, is het goed om wat achtergrondinformatie over dit bedrijf op te zoeken. Douwe Egberts wordt in veel supermarkten en groothandels verkocht. In 1753 opende Egbert Douwes zijn eigen kruidenierswinkel, hier verkocht hij allerlei levensmiddelen als koffie, tabak en thee. Hij is de grondlegger van het uiteindelijke koffiemerk. Wist je dat daardoor dit merk al meer dan 260 jaar bestaat? En dat Douwe Egberts hiermee één van de oudste en meest succesvolle koffiemerken ter wereld is? Dat allemaal van Nederlandse bodem. In 1924 hebben zij zelfs het eerste spaarsysteem van Nederland bedacht. Dit deed Douwe Egberts om klanten aan zich te binden.

Wil je aandelen van Douwe Egberts kopen?

Aandelen van Douwe Egberts kopen is een mooi initiatief. Zeker omdat aandelen van Douwe Egberts kopen nog niet heel lang mogelijk is. In 2012 is het bedrijf van haar moederbedrijf Sara Lee afgesplitst. En juist op dat moment ging Douwe Egberts in Amsterdam naar de beurs. Dit is best een grote stap. Het bedrijf bestaat namelijk al ruim 260 jaar, maar is niet eerder beursgenoteerd geweest. Wanneer je in Douwe Egberts belegd, beleg je in één van de drie grootste aanbieders van koffie en thee ter wereld. Let wel op, want Douwe Egberts is van de beurs gehaald, maar er zijn geruchten dat zij binnenkort weer de beurs op gaan.

Het feit dat Douwe Egberts het al zo lang erg goed doet, maakt het kopen van aandelen van hun bedrijf interessant. Houd er wel rekening mee dat Douwe Egberts niet onder deze naam op de beurs te vinden is. Wanneer je hun aandelen wil kopen, moet je op DE Master Blenders zoeken. De aandelen van Douwe Egberts zijn in trek, dus zorg dat je er snel bij bent als je zelf graag wat aandelen van hen wil aanschaffen. De reden waarom de aandelen zo populair zijn, is het gevolg van het succes wat Douwe Egberts ieder jaar weer boekt. Dit maakt aandelen van Douwe Egberts ideaal om op korte termijn, goede resultaten mee te behalen.

Allesoveraandelen.com geeft je meer informatie over beleggen

Wil je aandelen Douwe Egberts kopen? Dan heeft Allesoveraandelen.com handige tips voor je. Wanneer jij jouw geld belegd, is dit namelijk niet zonder risico. Het is handig om je van tevoren goed in te lezen. Op die manier leer je de aandelenmarkt goed kennen en weet je beter welke gevolgen jouw keuzes kunnen hebben. Natuurlijk kan je de koers lichtelijk voorspellen, maar de aandelenbeurs blijft onvoorspelbaar en kan zomaar een hele andere wending nemen, dan wat jij in eerste instantie voor ogen had. Beleg daarom altijd een percentage van jouw spaargeld, wat je niet erg zou vinden om te verliezen. Op die manier zullen negatieve risico’s een minder zware impact op jouw vermogen hebben. Maar wanneer jouw aandelen veel meer waard worden, heb je jouw eigen geld toch fijn laten groeien. Veel succes met het kopen van aandelen!

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)