Aandelen Roblox kopen

Aandelen-Roblox-kopen
Aandelen-Roblox-kopen

Als alles volgens plan verloopt, is aandelen Roblox kopen ‘ergens in 2021’ mogelijk. Zeker nu de wereld nog lijdt aan de corona crisis lijkt Roblox extra vaart te zetten achter de beursgang. Roblox is een online spel- en game creatiesysteem. Gamers kunnen er zelf games maken en de door andere gamers gemaakte games spelen. Niet voor niets wordt Roblox wel een doe-het-zelf gaming platform genoemd.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 5,9%! Er is geen minimum storting.
Actie! Stort € 5000,- en ontvang 3 gratis aandelen met een waarde tot $ 800,-. Gebruik de promocode WELCOME5 Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

WH Selfinvest
Zelf beleggen
Toegang tot 150 beurzen in 33 landen: kies voor zelf beleggen in aandelen, opties of ETF voor de laagst mogelijke commissie. Met uitmuntende klantenservice en gratis toegang tot signalen en kennis over beleggen.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Roblox kopen vanaf 2021

Volgens plan gaat Roblox in 2021 naar de beurs in New York. Al eerder werd het bedrijf bij een private kapitaalronde gewaardeerd op 4 miljard dollar. Roblox heeft ruim 164 miljoen actieve gebruikers en om de zeer snelle groei te kunnen blijven financieren wacht de gang naar de beurs waardoor aandelen Roblox kopen straks mogelijk is. Overigens zijn er verder nog geen details over de beursgang bekend. Dus niet wanneer het precies naar de beurs wil en hoeveel aandelen er uitgegeven zullen worden.

Ontwikkeld door amateurspelontwikkelaars

Roblox is een bijzonder bedrijf. Het grootste deel van het succesvolle platform is afkomstig en ontwikkeld door amateurspelontwikkelaars. Het platform is perfect om helemaal zelf videogames te programmeren en te publiceren. Andere gameliefhebbers kunnen jouw spel spelen, zoals jij die van anderen kunt proberen. Aandelen Roblox kopen is het kopen van aandelen van een platform dat vooral geliefd is bij jeugdigen. In Amerika gebruikt de helft van de 16-jarigen Roblox. Ondertussen raken ook de Europese jongeren meer en meer onder de indruk van Roblox.

Kroon op het werk van het duo Bazucki/Cassel

Met de beursgang komt er een mooie bekroning op het werk van David Bazucki en wijlen Erik Cassel. Zij richtten in 2006 de onderneming op. Bazucki is nog steeds de grote man, Cassel overleed in 2013. Aanvankelijk hadden de heren meer educatieve bedoelingen met het platform en de programmeertaal Lua. Dat ondertussen meer dan 20 miljoen games zijn ontstaan via hun platform hadden zij in 2006 ook niet durven dromen. Je speelt de games er overigens gratis. De in-game purchases spekken de kas van het bedrijf. Zo kun je tegen betaling je je speler anders kleden of van extra eigenschappen voorzien. Op dit moment wordt door kinderen veel gebruik gemaakt van MeepCity, terwijl er ook meer en meer gebruik wordt gemaakt van de optie om virtuele verjaardagsfeestjes te organiseren. Roblox maakt spelen met de PC, de Xbox One, Xbox Live, via Google Play en iOS mogelijk.

Zo wordt de beursgang ook voor jou gemakkelijker

Aandelen Roblox kopen doe je uiteraard niet voordat je op de hoogte bent van het reilen en zeilen binnen de wereld van aandelen en beleggen. Op dit platform vind je alle mogelijke informatie die een beursgang ook voor jou gemakkelijk moeten laten verlopen. Zo kun je de gratis online cursus beleggen volgen speel je het beursspel en kun je in eerste instantie met fictief geld gratis leren beleggen. Ook vind je er een overzicht van het laatste beursnieuws en informatie over de brokers. Over brokers gesproken, hieronder krijg je alvast een overzicht van de brokers. Kun je ze meteen met elkaar vergelijken.

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)