Aandelen Payoneer kopen

Aandelen Payoneer kopen

Payoneer is een bekend Amerikaans bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in financiële diensten. Het biedt onder meer online overschrijvingen aan, net als digitale belastingdiensten. Ook kan klanten werkkapitaal geboden worden. Payoneer gaat naar de Nasdaq. Dat betekent dat Aandelen Payoneer kopen dus mogelijk wordt, nadat eerst een fusie wordt aangegaan met een Spac.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 5,9%! Er is geen minimum storting.
Actie! Stort € 5000,- en ontvang 3 gratis aandelen met een waarde tot $ 800,-. Gebruik de promocode WELCOME5 Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

WH Selfinvest
Zelf beleggen
Toegang tot 150 beurzen in 33 landen: kies voor zelf beleggen in aandelen, opties of ETF voor de laagst mogelijke commissie. Met uitmuntende klantenservice en gratis toegang tot signalen en kennis over beleggen.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Payoneer kopen is indirect de kas van premier Bennett spekken

Aandelen Payoneer kopen wordt dus straks mogelijk met dank aan een blanco cheque bedrijf. De waardering van het bedrijf zal rond de 2,7 miljard euro uitkomen. De Israëlische premier Naftali Bennett is nauw betrokken bij Payoneer. Hij zal door de beursgang ongeveer 4 miljoen euro bij kunnen schrijven. En dat terwijl hij dertien jaar geleden slechts enkele tonnen investeerde in Payoneer.

Zorg voor voldoende parate kennis

Mocht je interesse hebben in aandelen Payoneer kopen, check dan altijd eerst de informatie hier op allesoveraandelen.com. Wil je serieus werk maken van beleggen, dan is parate kennis simpelweg essentieel. Die kennis kun je hier opdoen. Want op deze website lees je alles over brokers, beurskoersen, aandelen en beleggen. Je kunt er eveneens leren beleggen. Onder meer door deel te nemen aan de gratis online cursus beleggen.

Klanten als Amazon, Airbnb en Fiverr

Payoneer werd in 2005 opgericht door Yuval Tul en Yaniv Chechik. Het is vanaf de start uitgegroeid tot een van de grootste online geldoverdracht platforms ter wereld. Met speciale dank aan Payoneer kunnen online bedrijven en freelancers naadloos transacties met elkaar en de klant uitvoeren.  Ondertussen  heeft Payoneer een grote en ook fraaie klantenkring aan zich weten te binden. Amazon, Airbnb en Fiverr zijn er voorbeelden van. Voor deze bedrijven organiseert Payoneer de betalingen tussen kopers en verkopers op hun platform.

Dikke streep onder ‘offshore bedrijven incident’

Payoneer kende in de opmars slechts een klein beetje tegenslag. Het deed namelijk zaken met offshore bedrijven die er minder goede moraal op nahielden en zich begaven in de wereld van de pornografie en oplichtingswebsites. Daar werd in 2016 echter een dikke zwarte streep onder gezet. Payoneer voldoet vanaf dat moment aan de hoogste industrienormen, ook als het vertrouwelijke Suspicious Activity Reports betreft.

Bennett maakte een klapper door de verkoop van Cyota

Aandelen Payoneer kopen betekent indirect de kas van premier Bennett spekken dus. Bennett is de eerste premier die aanvankelijk in de hightech industrie  werkzaam was. Hij maakte in 2005 een klapper toen hij Cyota verkocht, een hightech bedrijf dat hij in 1999 opgericht had. De verkoop leverde hem  rond de 8 miljoen euro op.

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)