Aandelen RPA RusBITech kopen

Aandelen RPA RusBITech kopen moet binnen afzienbare tijd mogelijk worden. RPA RusBITech is de Russische distributeur van Linux. De aanstaande beursgang heeft een waarde van 17 miljard roebel, omgerekend 260 miljoen dollar. Ongeveer twintig procent van de aandelen van de onderneming zijn overigens in het bezit van  Ilva Sivtsev.

Ter vervanging van Microsoft Windows

RusBITech werkt met verschillende partners en ontwikkelt Astra Linux, een derivaat van Debian Linux, dat x86, Arm een andere CPU-architecturen ondersteund. Tevens ondersteunt het MIPS, vermoedelijk voor Russische Baikal CPU’s en Elbrus-apparatuur. Astra Linux is een Russisch op Linux gebaseerd computerbesturingssysteem ( OS) dat massaal wordt geïmplementeerd in de hedendaagse Russische Federatie om Microsoft Windows te vervangen. De Astra Linux technologie wordt gebruikt door het Russische leger en de politie. Afgezien van leger en politie wordt het nu geleverd aan onderwijs-, gezondheidszorg- en andere staatsinstellingen, evenals aan industriële reuzen zoals RZD, Gazprom, Rosatom en anderen. Server-versies van Astra Linux zijn gecertificeerd om te werken met Huawei apparatuur.

Aandelen RPA RusBITech kopen? Check eerst AllesOverAandelen.com

Voor je besluit aandelen RPA RusBITech te kopen, is het altijd zeer verstandig om de website AllesOverAandelen.com te raadplegen. Waarom? Omdat je voor je gaat bekeggen altijd eerst over voldoende informatie moet beschikken, wil je überhaupt succesvol beleggen. Er komt namelijk nogal wat bij kijken en zonder kennis van zaken is de kans klein dat je echt successen gaat vieren. Je leest op deze website alles over beleggen en aandelen, kunt brokers vergelijken en zelfs deelnemen aan ene gratis online cursus beleggen. Aandelen RPA RusBITech kopen begint dus altijd op deze website.

Dit is wat RPA RusBITech zoal doet

De OS-releases van Astra Linux zijn vernoemd naar Hero Cities in Rusland en het Gemenebest van Onafhankelijke Staten (GOS). Er is één release voor algemene doeleinden met de naam Oryol, gericht op “het bereiken van doelen voor kleine en middelgrote bedrijven”. Andere releases zijn gemarkeerd als “speciaal doel” – de Smolensk voor x86-64 pc’s, Tula voor netwerkhardware, Novorossiysk voor mobiele ARM -apparaten en Moermansk voor IBM System Z – mainframecomputers. Rusbitech produceert ook een “soft/hardware Trusted Boot Control Module” MAKSIM-M1 (“?643?1”) met PCI-bus. Het voorkomt ongeautoriseerde toegang en biedt een aantal andere verhoogde digitale beveiligingsfuncties. De module ondersteunt, naast Astra Linux, ook besturingssystemen met Linux-kernel 2.6.

 

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)