Aandelen Zegna kopen

Aandelen Zegna kopen. Het moet binnenkort mogelijk zijn. Daarmee volgt het Italiaanse mannenmodehuis een trend, want al meer Italiaanse familiebedrijven in de mode gingen recent naar de beurs. De beursgang komt voor een deel ook tot stand vanwege de scherpe daling van de omzet vorig jaar, niet in de laatste plaats vanwege de uitbraak van corona. Extra geld kan de onderneming dus prima gebruiken.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Zegna kopen moet bedrijf waarde van 2,7 miljard euro geven

Aandelen Zegna kopen is straks mogelijk op de Amerikaanse beurs. Op dit moment is het familiebedrijf nog volledig in handen van de familie Zegna. Door de beursgang moet er sprake zijn van een waarde van 3,2 miljard dollar, omgerekend 2,7 miljard euro. Zegna is een specialist in mannenmode en dan specifiek voor het iets hogere segment. In totaal wordt er 38 procent van de aandelen voor de handel aangeboden. Met het opgehaalde geld wil de onderneming uitbreiden naar met name Azië en de Verenigde Staten.

Zorg dat je de basisprincipes onder de knie hebt

Wil je aandelen Zegna kopen, dan is het buitengewoon verstandig om eerst voldoende kennis op te doen. Dat kan prima elders op deze website. Je leest er alles over aandelen en beleggen, beurskoersen en uiteraard over de brokers. Je leert er bovendien beleggen met fictief geld, waardoor je leert beleggen zonder financiële risico’s. Aandelen Zegna kopen is pas een optie als je echt de basisprincipes onder de knie hebt.

Eerste Westerse winkel in China

Zegna opende in 1991 als eerste Westerse luxe herenmerk een eigen winkel in China. Inmiddels komt ongeveer 35 procent van de omzet van het bedrijf uit China. De verwachting is dat de beursgang 880 miljoen dollar op zal leveren. De familie houdt de resterende 62 procent van de aandelen in handen. Het is de bedoeling dat aandelen Zegna mogelijk wordt op de New York Stock Exchange. Voor de beursgang wordt gebruik gemaakt van een Spac, het eveneens Italiaanse Investindustrial. Dit bedrijf wordt geleid door de Italiaan Sergio Ermotti. Hij was lang bestuursvoorzitter van de Zwitserse bank UBS. Ermotti stopte daar eind vorig jaar. Zijn positie werd overigens ingenomen door de Nederlander Ralph Hamers.

Trend onder de luxere modezaken

Veel meer luxe modezaken kiezen voor een beursgang. Dat heeft te maken met het feit dat deze bedrijven bijzonder te lijden hebben gehad onder het coronavirus en er dus simpelweg behoefte is aan extra geld. Voor je aandelen Zegna gaat kopen, check je wel eerst de informatie die je elders op deze website vindt. Pas dan maak je namelijk serieus kans op rendement.

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)