Aandelen Allegro kopen

Aandelen Allegro kopen
Aandelen Allegro kopen

Het is tegenwoordig prima mogelijk aandelen Allegro te kopen. Nog niet zo heel lang geleden ging het bedrijf de beurs op en dat lijkt vooralsnog een behoorlijk succes. Daarmee laat het Poolse bedrijf ook meteen zien dat de tijden in Polen veranderd zijn. Als aandelen Allegro kopen de bedoeling is, check dan eerst alle aangeboden informatie hier op Alles over Aandelen.com. Want zonder enige basiskennis is het nog best lastig om je te handhaven op de beursvloer.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Allegro kopen is investeren in de Bol.com van Polen

Allegro is, voor de duidelijkheid, een Poolse online reus. Je kunt het zien als de Poolse uitvoering van Bol.com. Meteen nadat aandelen Allegro kopen mogelijk was, gebeurde dat op grote schaal en de beursgang kan dus als een groot succes beschouwd worden. Daarmee lijkt de onderneming ten volle te profiteren van het feit dat veel mensen thuis doorbrengen vanwege de uitbraak van Covid-19. Verder wordt verwacht dat dit ook in het na corona tijdperk het geval zal zijn.

In handen van drie internationale investeringsfondsen

Wat zeker is, is dat Allegro in 1999 is opgericht in de stad Poznan. Allegro beheert het grootste e-commerceplatform van Polen. Daarnaast is het in bezit van de grootste prijsvergelijkingssite van het land in de vorm van Ceneo.pl. Allegro zelf is vanaf 2016 in handen van drie internationale investeringsfondsen. Die namen Allegro in 2008 over van de Zuid Afrikaanse multinational Naspers.

Al vanaf 1999 actief en ondertussen in meer landen actief

Het succes van Allegro nu en in het verleden had er zeker ook mee te maken dat het heel erg snel online aanwezig was, in 1999 dus al. Het internet veilingplatform, is dominant in thuisland Polen en heeft de vleugels ondertussen verder uitgeslagen. Allegro is tegenwoordig namelijk ook actief in Tsjechië, Hongarije, Rusland en Oekraïne. Allegro werd opgericht in 1999 door QXL Poland. De groei zie je terug in het aantal personeelsleden. Dat waren er in 2000 nog slechts 8, in 2006 waren dat er al meer dan driehonderd. Met de beursgang wil het de groei uitbouwen en wil het ongetwijfeld ook tegemoet komen aan de expansiedriften die er nog zijn.

Volg de cursus gratis beleggen of speel het beursspel

Voor je besluit aandelen Allegro te kopen, doe je er verstandig aan eerst alle informatie elders op Alles over Aandelen.com tot je te nemen. Want op de beurs moet je goed beslagen ten ijs komen. De wereld is tamelijk ondoorzichtig en complex namelijk. Je kunt elders op dit platform de gratis cursus beleggen volgen, het beursspel spelen en leren beleggen door in de eerste plaats gratis te beleggen. Heb je de elementaire zaken onder de knie, dan pas ga je aandelen Allegro kopen, Want dat zou wel eens een uitstekende beslissing kunnen zijn gezien de positie die het in Polen heeft en de plannen die het bedrijf nog heeft. Maar dus wel in die volgorde!

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)