Aandelen Lamborghini kopen

Aandelen Lamborghini kopen
Aandelen Lamborghini kopen

Het is niet ondenkbeeldig dat aandelen Lamborghini kopen vanaf 2021 een optie wordt. Volkswagen heeft plannen het automerk op eigen benen te laten staan en overweegt in dat kader een beursgang. De mogelijkheid wordt nu onderzocht (oktober 2020) en VW wil eind november duidelijkheid, zoals dan ook de toekomst van Lamborghini verder uitgestippeld wordt. Dat geldt ook voor Bugatti, ook in handen van VW. Voor dat merk lijkt verkoop een serieuze optie. Tip; voor aandelen Lamborghini kopen een actiepunt wordt, check je eerst alle informatie elders op dit platform, op Alles over Aandelen.com.

Kies een goede broker om te beleggen:

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Lamborghini kopen mogelijk in 2021 een optie

Lamborghini is van origine een fabrikant van Italiaanse luxe sportwagens. Het merk kwam min of meer uit pure rancune tot stand. Ferruccio Lamborghini stond aan de wieg van he merk, hoewel hij zich aanvankelijk richtte op het produceren van Lamborghini tractors in Italië en Spanje. Behalve dat was hij groot liefhebber van sportwagens. Zijn collectie loog er dan ook niet om. Toen hij een Ferrari kocht, stond hij om de haverklap bij de garage. Dat stond hem tegen. Hij sprak Ferrari aan en kreeg een antwoord dat hem niet blij maakte. Ferruccio namelijk, zou niet weten hoe je in een Ferrari moet rijden. Ferruccio Lamborghini zocht meteen de beste ingenieurs, stylisten en carrosseriebouwers en lanceerde binnen drie maanden een eigen sportwagen, de Lamborghini dus. De opdracht aan de vakmensen was duidelijk: bouw een sportwagen die superieur is aan Ferrari.

Lamborghini presenteerde binnen drie maanden een eigen sportwagen

De eerste Lamborghini werd op de autosalon van Geneve gepresenteerd en meteen wist het zich te onderscheiden. En dat bepaald niet alleen op het gebied van uiterlijk. Zo had de eerste Lamborghini een speciale ophanging, een dwarsliggende motor en bijzondere aerodynamica. Hoewel het aanvankelijk goed ging met Lamborghini, kwam het in de zeventiger jaren in de financiële problemen. Nadat Ferruccio zijn bedrijf had verkocht kwam het in handen van onder andere Chrysler en Mega Tech uit Indonesië. In 1998 kwam het in handen van Audi, een dochterbedrijf van Volkswagen. Nu wil VW Lamborghini dus naar de beurs brengen. Het zou een nieuwe mijlpaal zijn voor de auto, die iets heeft met stieren. Het embleem bestaat uit een aanvallende stier en veel van de modellen van de auto kregen de naam van een stierenvechtersfamilie. Die modellen luisteren om die reden naar namen als Huracan, Centenario, Aventador, Venenco, Urus en Sian.

Laat je niet verrassen op de beurs

Aandelen Lamborghini kopen doe je niet voor je alle informatie op dit platform tot je genomen hebt. Je kunt er gratis leren beleggen met fictief geld, volgt er de gratis cursus beleggen, speelt er het beursspel en komt alles te weten over de beurs, aandelen en de koers. Je vergelijk er bovendien de brokers en kiest met wie je in zee wilt gaan. Pas als je de basiselementen van beleggen in aandelen beheerst, is aandelen Lamborghini kopen een optie. Want de beurswereld is complex. Laat je dus niet verrassen.

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)