Aandelen Marel kopen

Aandelen Marel kopen: doen of niet?

Aandelen Marel kopen

Marel is een bedrijf uit IJsland die machines produceert voor de verwerking van voedsel. Het gaat dan voornamelijk om machines die gebruikt worden voor het verwerken van vlees, pluimvee en vis. De organisatie heeft wereldwijd klanten en is voornamelijk actief in Europa en Noord-Amerika. Marel is opgericht in 1977 als bedrijf dat weegschalen maakte voor bedrijven in de visverwerking. Vanaf het einde van de jaren ’80 van de vorige eeuw werden er machines aan het assortiment toegevoegd voor de verwerking van kippen. Door de overname van een Deens bedrijf in vleesverwerking in 1997 kreeg het bedrijf ook voet op de markt voor vleesverwerkingsmachines. Door de verwachte beursgang van de onderneming kun jij ook aandelen Marel kopen om jouw vermogen te laten groeien.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Waarom aandelen Marel kopen?

In mei 2019 kondigde Marel aan dat het bedrijf naar de Amsterdamse beurs Euronext zou gaan in juni van datzelfde jaar. Door deze beursgang wil het bedrijf zijn vermogen laten groeien en zo een stevigere positie in de markt verwerven. Door de verwachte groei van het bedrijf is het de bedoeling om in de toekomst ook eventuele overnames van concurrenten te financieren. Om dit te bekostigen kun jij ook aandelen Marel kopen. Je kunt dit doen om verschillende redenen. De belangrijkste reden is waarschijnlijk wel dat het een investering is waar je, bij een goede beursgang, veel rendement mee kunt halen.

Rendement behalen door aandelen Marel kopen

Wil je aandelen van Marel kopen dan doe je dat met de reden om er een goed rendement mee te halen. Beleggen brengt altijd risico’s met zich mee en de kans bestaat dan ook dat je jouw investering die je doet kunt verliezen. Aandelen Marel kopen biedt dus geen garantie voor een goed rendement. Gezien de groei van het bedrijf en de plannen die er zijn voor de toekomst gaat Marel niet zonder reden naar de beurs. De kans bestaat dus dat je met de aandelen een goed rendement zou kunnen behalen.

Aandelen Marel kopen via een broker

Als je aandelen Marel kopen wilt kopen dan moet je daarvoor een beleggingsrekening hebben. Die kun je afsluiten bij een broker. Voor het gebruik van een dergelijke rekening en de transacties die je met betrekking tot de aankoop en verkoop van aandelen doet, moet je kosten betalen. Om de beste broker te vinden die bij jouw wensen en portemonnee aansluit kun je dan ook een vergelijking maken van de verschillende aanbieders die er zijn.

5/5 - (6 stemmen)
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)