Aandelen Gogoro kopen

Aandelen Gogoro kopen? Dat kan op de Nasdaq op Wallstreet. Gogoro maakt de beursgang door te fuseren met een Spac, een blanco cheque bedrijf. Gogoro is een bedrijf uit Taiwan en met het hoofdkwartier in Taipei.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Gogoro kopen op de Nasdaq op Wallstreet

Gogoro wordt wel de Tesla van de scooters genoemd. Het bedrijf beheert een eigen vloot van e-scooters in Taiwan. Behalve dat verkoopt de onderneming ook batterijen en oplaadsystemen. Aandelen Gogoro kopen is investeren in een bedrijf dat in 2011 werd opgericht. Ondertussen geldt het als de wereldleider op het gebied van het aanleveren van faciliteiten voor e-scooters.

Lees alles over beleggen hier op Allesoveraandelen.com

Aandelen Gogoro kopen kan best een heel interessante investering zijn. Voor je dat echter doet, is het wel verstandig om je voldoende in te hebben gelezen in alles wat met beleggen en aandelen te maken heeft. Die informatie kun je inwinnen hier op Allesoveraandelen.com. Je leest hier over aandelen en beleggen en maakt er kennis met de onmisbare brokers. Ook kun je deelnemen aan een online cursus beleggen. Pas als je weet hoe beleggen precies werkt, is de kans dat je geld gaat verdienen met aandelen ook echt reëel.

E-scooters erg in trek in Azië

E-scooters zijn mateloos populair in Azië en daar spint Gogoro garen bij. In Japan en Taiwan bijvoorbeeld, rijden in totaal meer dan twintig miljoen scooters in het rond. In Vietnam rijden zelfs meer dan 50 miljoen elektrische scooters rond. Om de beursgang te bespoedigen, koos Gogoro voor een fusie met een Spac in de vorm van Poema Global Holdings. Gogoro heeft volgens insiders een marktwaarde van 2,35 miljard dollar.

Positie nog verder versterken

Gogoro staat er uitstekend op in Azië. Een van de bekendste en vroegste investeerders van het bedrijf is de GoTo Group, het grootste techbedrijf van Indonesië. Met de beursgang denkt de onderneming de positie nog verder te kunnen versterken. En als de voortekenen niet bedriegen, moet dat zeker gaan lukken.

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)