Aandelen Datto kopen

Aandelen Datto kopen
Aandelen Datto kopen

Het moet mogelijk zijn straks, aandelen Datto kopen. Datto is een Amerikaans cybersecurity en data back-up bedrijf dat de afgelopen jaren een sterke groei doormaakte. De onderneming werd in 2017 een dochter van Vista Equity Partnerts en fuseerde met Autotask Corporation. Het is de bedoeling dat de aandelen aangeboden worden op de New York Stock Exchange. Daar moeten ze onder de aanduiding MSP verhandeld worden.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Datto kopen? Check dan eerst de info elders op dit platform

Aandelen Datto kopen doe je echter niet voordat je gebruik hebt gemaakt van alle handige informatie over het handelen in aandelen, hier op Alles over Aandelen.com. Je leert er beleggen, kunt er de gratis online cursus beleggen volgen, deelnemen aan het beursspel en in eerste instantie gratis beleggen om het onder de knie te krijgen. Je vergelijkt er bovendien de brokers. Heb je dat gedaan, dan is aandelen Datto kopen pas aan de orde. Dan weet je in elk geval zeker dat je goed voorbereid de beurs op kunt en weet waarover gesproken wordt en wat belangrijk is.

Synchroniseren van twee computers

Aandelen Datto kopen is investeren in een cybersecurity en data back-up bedrijf dat werd opgericht in Norwalk, Connecticut. Oprichter was Austin McChord. Hij en zijn mensen maakten in eerste instantie data back-up apparaten. Vervolgens werd een systeem gebouwd dat synchroniseren van twee computers toestond en ontwikkelde het in 2015 SIRIS. In 2011 had Datto nog een omzet van 9 miljoen dollar, een jaar later was dat als 25 miljoen dollar. Datto bleef actief en haalde in het jaar 2013 25 miljoen dollar op tijdens de eerste ronde van Venture Capital Financing, geleid door General Catalyst Partners.

Het eerste unicorn bedrijf van Connecticut

De laatste jaren nam Datto verschillende bedrijven over om zelf door te groeien. En doorgroeien is ook het plan met de beursgang. Zo werd in 2014 Inc. Backupify overgenomen en werd het in 2015 het eerste unicorn bedrijf van Connecticut. Voor wie het niet weet, unicorn is een gekende term in het bedrijfsleven en staat voor een particulier bedrijf met een waarde van meer dan 1 miljard dollar. Is een bedrijf meer dan 10 miljard waard, dan wordt het decacorn genoemd en een hectocorn is een bedrijf met een waarde van meer dan 100 miljoen dollar. De term is ontsproten aan het brein van Aileen Lee.

Belangrijke stappen gezet richting toekomst

Nadat Datto in 2017 eerst zelf Open Mesh overnam, werd het vervolgens zelf ingelijfd door Vista Equity Partners en volgde dus een fusie met Autotask Corporation. Met de overname door Vista was overigens een bedrag van 1,5 miljard dollar gemoeid. En zo heeft Datto heel belangrijke stappen gezet richting een nog betere toekomst. Bij die toekomst hoort dus ook een gang naar de beurs. Bij de beursgang wordt het bedrijf ondersteund door Stanley Morgan, BofA Securities, Barclays en Credit Suisse. Zij treden op als lead book-running managers. Aandelen Datto kopen dus straks. Maar niet echter voor je eerst alle informatie elders op dit platform tot je hebt genomen.

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)