Aandelen Robinhood kopen of verkopen

aandelen Robin Hood kopen of verkopen

Als jij je wilt begeven in de wereld van aandelen en beleggen, dan kom je maar beter goed beslagen ten ijs. De wereld is complex en de beurs bepaald niet altijd transparant. Gelukkig vind je elders op dit platform alle mogelijke informatie die je écht verder helpt. Pas als je enigszins op de hoogte bent van het reilen en zeilen op de beurs, kun jij je eerste aandelen kopen. Aandelen Robinhood kopen of verkopen? Dat is uiteraard aan je zelf, feit is wel dat je dan aandelen koopt van een zeer succesvolle onderneming.

Koop of verkoop aandelen Robinhood via een broker:

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 5,9%! Er is geen minimum storting.
Actie! Stort € 5000,- en ontvang 3 gratis aandelen met een waarde tot $ 800,-. Gebruik de promocode WELCOME5 Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

WH Selfinvest
Zelf beleggen
Toegang tot 150 beurzen in 33 landen: kies voor zelf beleggen in aandelen, opties of ETF voor de laagst mogelijke commissie. Met uitmuntende klantenservice en gratis toegang tot signalen en kennis over beleggen.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Beleggersapp alleen voor Amerikanen

Robin Hood biedt een beleggersapp waarvan op dit moment dertien miljoen Amerikanen gebruik maken. De app is namelijk alleen te gebruiken door Amerikaanse beleggers. Zeker nieuwkomers in de beleggingswereld maken graag gebruik van Robinhood. Zeker tijdens de uitbraak van Covid-19 groeide de populariteit van de app en het bedrijf. Gezien het groeiende aantal gebruikers en de successen die het bedrijf viert, kan aandelen Robin Hood kopen of verkopen een optie zijn. Zeker op millennials lijkt de beleggingsapp een ongekende aantrekkingskracht te hebben en het voordeel van het gebruik van Robin Hood is dat het gratis is. Er worden dus geen commissiekosten berekend.

Er wordt geld verdiend aan de geavanceerde opties van de app

Uiteraard moet de onderneming zelf ook geld verdienen. Dat doet het vooral door geld te vragen voor de meer geavanceerde functies die de app te bieden heeft. Beleggers hebben met de app toegang tot de handel in aandelen, maar ook in trackers, opties en cryptogeld. Bijzonder aan de app is dat het werkt met zogenaamde gamification. Zo krijg je voortdurend complimenten en beloningen, zoals je die met games ook krijgt als je een next level hebt gehaald. Daardoor word je indirect steeds gemotiveerd om te handelen.

Aandelen Robinhood kopen of verkopen en doe als Snoop Dogg

Ondertussen wordt de waarde van Robin Hood geschat op 8,6 miljard dollar. Aandelen Robin Hood kopen of verkopen betekent wel dat jij je in goed gezelschap bevindt. Zo is technologieheld Marc Andreessen aandeelhouder, zoals dit ook geldt voor zanger/acteur Jared Leto, acteur Ashton Kushner en rapper Snoop Dogg. Zij zagen eigenlijk vanaf de start van de onderneming dat Robin Hood alles in zich had een groot succes te worden. En van een succes kan ondertussen gesproken worden. Knap werk dus van de oprichters Baiju Bhatt en Vlad Tenex. Zij mogen zich volgens insiders vanaf 2018 miljardair noemen. Op dat moment hadden de twee immigrantenzonen een derde van de onderneming in handen en in die fase gebruikten nog ‘slechts’ vier miljoen Amerikanen de app.

Lift mee op het succes, maar doe wel eerst kennis op

Aandelen Robin Hoof kopen of verkopen en meeliften op het succes? Weet dan hoe het spel op de beurs werkt, weet wat de brokers doen en volg eerst een gratis online cursus beleggen. Elders op dit platform kun je dat allemaal doen, net als eerst beleggen met fictief geld om het spel zo onder de knie te krijgen. Maak er gebruik van. Dan is de kans op succesvol beleggen weer iets groter geworden.

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)