Aandelen MeinAuto kopen

Aandelen MeinAuto kopen

MeinAuto wil snel naar de beurs. Daarmee gaat de Duitse onderneming in de voetsporen treden van het eveneens Duitse Auto1 en het Britse Cazoo. Ook zij waagden nog niet heel erg lang geleden de gang naar de beurs, en dat bepaald niet zonder succes. Het bedrijf is bekend van de website meinauto.de en kan omschreven worden als een prijsvergelijkingsportaal van nieuwe Duitse auto’s.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen MeinAuto kopen: bedrijf heeft groeipotentie

Het gaat prima met MeinAuto, dat zelfs in het toch allesbehalve rooskleurige jaar 2020 toch maar mooi even 39.000 nieuwe auto’s wist te verkopen. Daardoor kon het onder de streep een brutowinst van 38 miljoen euro noteren. Daarmee was MeinAuto een van de weinige startende ondernemingen die in deze specifieke online branche zwarte cijfers kon schrijven. Het tekent meteen de potentie van de onderneming. Aandelen MeinAuto kopen moet nog in 2021 een optie worden aan de beurs in Frankfurt.

Check eerst de informatie die je vindt op allesoveraandelen.com

Voor aandelen MeinAuto kopen echt aan de orde is, is het verstandig om eerst informatie over beleggen en aandelen tot je te nemen. Dat kan prima hier op de website, waar je alles leert over brokers, beurskoersen en waar je als beginnend belegger risicoloos en fictief geld kunt beleggen, om het zo goed onder de knie te krijgen. Want alleen als je kennis van zaken hebt, is er een reële kans op een leuk rendement.

Schulden oplossen en verder uitbreiden

De mensen achter MeinAuto zijn bescheiden en hopen met de beursgang 150 miljoen euro op te halen. Experts echter, denken aan een veel hogere opbrengst en hangen nu al een prijskaartje aan de onderneming van rond de 2 miljard euro. Met het opgehaalde geld wil MeinAuto in eerste instantie schulden aflossen en wil het de expansiedrift verder handen en voeten geven. Want bij MeinAuto is men nog lang niet klaar.

Vergelijkingsportaal voor nieuwe Duitse auto’s

MeinAuto is een vergelijkingsportaal voor Duitse nieuwe auto’s. Het hoofdkantoor van MeinAuto vind je in Keulen. Op de website meinauto.de kun je de prijzen van nieuwe auto’s van 35 automerken met elkaar vergelijken. Bezoekers van de website kunnen nieuwe auto’s configureren op het portaal en krijgen een prijsvergelijking en meteen ook aanbiedingen van Duitse autodealers.

Aandelen MeinAuto kopen is investeren in een onderneming die duidelijk groeipotentie heeft. Check wel eerst de informatie op deze website. Daar heb je namelijk echt veel aan.

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)