Aandelen Syngenta kopen

aandelen syngenta kopenSyngenta is een biotechnologiebedrijf dat wereldwijd actief is en speciaal agrochemicaliën en zaden produceert. Het hoofdkwartier van Syngenta is gevestigd in het Zwitserse Basel. Ook in Nederland heeft Syngenta vijf vestigingen. Het bedrijf doet zelf gericht onderzoek en werd in het jaar 2000 opgericht als voortvloeisel van een samengaan van Novartis Agribusiness en Zenica Agrochemicals. Aandelen Syngenta kopen? Dat kan inderdaad interessant zijn. Wil je weten hoe je dit doet? Kijk dan elders op dit platform, Alles over Aandelen.com. Je vindt er manieren om gratis te beleggen kunt de gratis cursus beleggen volgen en wint er informatie in over beurskoersen, brokers en speelt er ook al gratis het beursspel.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

‘Bringing plant potential to life’ is het motto van Syngenta

Bij Syngenta, dat in Chem China de moedermaatschappij heeft, werken wereldwijd ongeveer 48.000 mensen. Bekende dochterondernemingen zijn Syngenta Corporation en Dreamfarm Ltd. Syngenta is een zeer solide bedrijf dat actief is in negentig landen. ‘Bringing plant potential to life’ is het motto van het bedrijf dat met vooral onderzoek, wereldwijd bereik en toewijding de klant helpt de opbrengsten verder te vergroten. Bovendien wil Syngenta nadrukkelijk het milieu beschermen en daarmee dus ook de kwaliteit van leven te verbeteren en de gezondheid te bevorderen. ‘Meer halen uit minder’ is dan ook een constant doel van de onderneming. Gezien de zeer solide wijze waarop Syngenta werkt, is aandelen Syngenta kopen een prima idee. Het bedrijf zal eerder verder groeien dan inkrimpen, zeker nu het milieu een steeds prominentere plek in ons leven krijgt. Aandelen Syngenta kopen kan dus zeer zeker de moeite waard zijn.

Aandelen Syngenta kopen lijkt een solide en dus prima investering

Ondertussen worden de werkzaamheden van Syngenta geroemd om de bijdrage aan de gezondheid en de kwaliteit van leven die het biedt, het leiderschap en de innovaties die steeds opnieuw doorgevoerd worden, zoals ook de toewijding aan klanten gewaardeerd wordt. Het bedrijf levert, niet onbelangrijk als aandelen Syngenta kopen voor jou een optie is, hoge financiële prestaties. Wat Syngenta wil is door middel van gewasbescherming, zaden en innovatieve oplossingen helpen telers over heel de wereld om te kunnen blijven voldoen aan de vraag naar voedsel en brandstof. Daardoor draagt de onderneming bij aan het verbeteren van gezindheid en zeker ook aan de algehele kwaliteit van leven

Ook voor producten tegen ziekten en plagen, onkruiden en rupsen

De uitstekend beoordeelde werkzaamheden die Syngenta biedt komen tot uiting in producten als akkerbouwzaden, groentezaden, gewasbescherming en zaaizaad behandelingsproducten. De producten zijn geschikt voor de akkerbouw, de veehouderij, fruit- en groenteteelt, bollen en bomen, terwijl Syngenta ook een heus Expert Center heeft. Syngenta biedt eveneens producten tegen ziekten en plagen, tegen dierlijke schadeverwekkers, onkruiden, rupsen en schimmels.

Eerder verder groeien dan inkrimpen

In de zoektocht naar geschikte aandelen zou je dus zomaar bij Syngenta uit kunnen komen. Het bedrijf is solide en de financiële prestaties uitstekend. De branche waarin het actief is zal altijd een  beroep blijven doen op de kennis en de producten van Syngenta en de onderneming zal in de nabije toekomst eerder groeien dan krimpen.

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)