Aandelen Cohesity kopen

Het wordt in 2022 mogelijk om aandelen Cohesity te kopen. Dit Amerikaanse bedrijf is een bekende aanbieder van data management services. Over het aantal aandelen en de prijsvork is vooralsnog (begin 2022) nog niets bekend gemaakt.

Specialist in het maken van back-ups voor professionals

Aandelen Cohesity kopen is investeren in het bedrijf van oprichter Mohit Aron. Hij stichtte een Amerikaans informatietechnologiebedrijf dat met het hoofdkwartier gevestigd is in San Jose. Het bedrijf ontwikkelt software waarmee IT-professionals onder meer back-ups kunnen maken van hun gegevens. Bovendien kunnen ze de gegevens beheren en krijgen ondernemers een beter inzicht, en dat over verschillende systemen en cloudproviders heen.

Aandelen Cohesity kopen, doe eerst voldoende kennis op

Aandelen Cohesity kopen is dus straks een optie. Voor jij je echter gaat begeven in de wereld van aandelen en beleggen is het zeer verstandig dat je eerst voldoende informatie opdoet over deze materie. Alleen als je dat doet, is de kans op rendement namelijk groot en reëel. Op deze website kun je om die reden alles lezen over beleggen, beurskoersen en brokers. Ook krijg je de mogelijkheid om een gratis online cursus beleggen te volgen. Zo kom je altijd goed beslagen ten ijs en maak je voor jezelf de kans op rendement een stuk groter.

Mohit Aron stond in 2013 aan de wieg van Cohesity

Mohit Aron begon Cohesity in 2013. Dit nadat hij eerder medeoprichter was geweest van Nutonix. In essentie ontwikkelt de onderneming software die wordt gebruikt om gegevensbeheer te kunnen consolideren. Ook wordt gegevensbeheer gemakkelijker en krijg je bij de software tal van analysemogelijkheden.  Met de software van Cohesity kun je ook het probleem van massale gegevensfragmentatie oplossen. Dit omdat de gegevens zich verspreiden over eer dan één systeem en verschillende cloudproviders. Daarnaast biedt Cohesity software voor gegevensbeheer en back-up dat luistert naar de naam DataProtect. Deze software draait weer op een DataPlatform.

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)