Aandelen Hunkemoller kopen

Aandelen Hunkemoller kopen: koop jij deze sexy aandelen?

aandelen hunkemoller kopenVolgens de geruchten op de financiële markt gaat het Nederlandse bedrijf Hunkemoller binnenkort de beurs op. Het bedrijf werd vele jaren geleden opgericht door een Duitse eigenaar, in een partnerschap met zijn Nederlandse vrouw. Het paar wist met een groot korsettenmagazijn een bijzonder goede naam op te bouwen. In eerste instantie bood men slechts lingerie en functioneel ondergoed aan voor dames. Hoewel het er in de winkelstraten in Nederland minder florissant aan toe gaat wat betreft het zaken doen, is Hunkemoller financieel goed gezond. Wil jij er als eerste bij zijn en aandelen Hunkemoller kopen wanneer dit mogelijk is?

Beleggen in aandelen of op een andere wijze? Vergelijk nu aanbieders om te beleggen:

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 5,9%! Er is geen minimum storting.
Actie! Stort € 5000,- en ontvang 3 gratis aandelen met een waarde tot $ 800,-. Gebruik de promocode WELCOME5 Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

WH Selfinvest
Zelf beleggen
Toegang tot 150 beurzen in 33 landen: kies voor zelf beleggen in aandelen, opties of ETF voor de laagst mogelijke commissie. Met uitmuntende klantenservice en gratis toegang tot signalen en kennis over beleggen.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Hunkemoller kopen en profiteren van het succesverhaal

Reclamecampagnes met onder andere Sylvie Meis en Doutzen Kroes hebben voor internationale aandacht gezorgd. Binnenkort zal Hunkemoller internationaal op de beurs te zien zijn. Aandelen Hunkemoller kopen is bijzonder interessant, vooral gezien de grote toekomstplannen van het bedrijf. Sinds het jaar 2016 is Hunkemoller in handen van de internationaal gerenommeerde Carlyle Group. Deze Amerikaanse investeerder heeft een moderne en draai aan het bedrijf weten te geven middels frisse campagnes. Met ruim 6500 personen in dienst (en zo’n 837 winkels) weet Hunkemoller haar aanwezigheid als merk te behouden. Hunkemoller staat voor kwaliteit en service, maar ook voor winkels met een goed verzorgde uitstraling. De internationale plannen van de Carlyle Group zullen de waarde van de aandelen naar verwachting snel doen stijgen.

Investeren in een internationaal lingerie concern en aandelen Hunkemoller kopen

Na een lange zakelijke reis van het bedrijf Hunkemoller, waarbij het concern tevens gedurende een bepaalde tijd in handen van Vroom & Dreesmann was, is het merk nu een internationaal begrip. In landen als Frankrijk, Duitsland en Spanje vinden de klanten zowel online als in de winkelstraten hun weg naar de lingeriezaken van Hunkemoller. Het bestuur van de Carlyle Group heeft grootse plannen met Hunkemoller. Zo is het de bedoeling dat het merk een vertrouwde naam wordt in veel meer Europese landen en wellicht zelfs in de Verenigde Staten voet aan de grond krijgt. Houd de ontwikkelingen in de gaten en start vroeg met aandelen Hunkemoller kopen.

Voordelig aandelen Hunkemoller kopen via de juiste broker

Maak een vergelijking tussen de beste online brokers en doe je voordeel met welkomstaanbiedingen en lage transactiekosten. Wil le jouw geld laten beleggen, of doe je de aan- en verkopen het liefst zelf? Kies jouw favoriete broker op Allesoveraandelen.com en start met aandelen Hunkemoller kopen zodra het kan!

4.9/5 - (15 stemmen)
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)