Freestoxx Amerikaanse aandelen

Ben jij geïnteresseerd in beleggen en met name in het kopen van Amerikaanse aandelen? Dan zou je kunnen kiezen voor Freestoxx waar je Amerikaanse aandelen kan kopen zonder commissie. Jawel, het grote voordeel van broker Freestoxx is wel dat je geen commissie betaalt voor de aankoop van Aandelen van de NYSE en de NASDAQ. Op AllesOverAandelen.com lees je alles over Freestoxx Amerikaanse aandelen en over dat wat Freestoxx je verder aan kan bieden.

of lees meer informatie

Daarom kies je voor Freestoxx als je wilt beleggen in Amerikaanse aandelen

Kies je voor beleggen met Freestoxx, dan kies je voor aandelen kopen van broker WH Selfinvest. Deze aanbieder bedient met name particuliere klanten, en dat al vanaf 1998. WH Selfinvest heeft momenteel kantoren in onder meer België, Frankrijk, Zwitserland, Duitsland en natuurlijk ook Nederland. Kiezen voor Freestoxx Amerikaanse aandelen heeft de nodige voordelen. Bovenal is het gewoon prima zaken doen met deze broker. Zo heeft het vergunningen van de veeleisende toezichthouders en won het als broker al tal van prestigieuze prijzen. Dat zegt misschien niet alles, maar wel veel.

Kies voor veiligheid en betrouwbaarheid

Kies je voor Freestoxx aandelen, dan krijg je altijd te maken met een uitzonderlijk goede orderuitvoering en een nog betere service. Ga je voor Freestoxx aandelen, dan kies je met name voor veiligheid en betrouwbaarheid. Daarbij spreekt natuurlijk vooral het Zero Commissie Model veel mensen aan. Dit model betekent niets minder dan dat je 0,0 commissie betaalt en dat je gebruik kunt maken van smart order routing naar alle denkbare beurzen en uitvoeringsplaatsen. Ook worden de orders altijd uitgevoerd aan de beste bied- en laatkoersen en krijg je ook al niet te maken met maandelijks inactiviteitskosten. Daarnaast kun je als je aan de slag wilt met Freestoxx Amerikaanse aandelen eventueel ook nog kiezen voor het Mini Commissie Model.

Geen wisselkosten per order bij Freestoxx bij Amerikaanse aandelen van NYSE en NASDAQ

Ga je aan de slag met Freestoxx aandelen, dan krijg je te maken met een perfect werkende en hanteerbare app. Zoals gesteld krijg je nooit te maken met ordercommissies en ook gelden er geen wisselkosten per order. Bovendien krijg je van de broker steeds handige mails en tweets met daarin aandelentips en bruikbare analyses. Dat is echter nog niet alles. Zo kun je gebruik maken van 91 technische analyse indicatoren en geldt de orderuitvoering als zeer snel. Beleggen met de broker wordt omschreven als eenvoudig en snel en om te proberen kun je gebruik maken van een gratis demo met realtime koersen.

of lees meer informatie

Vergelijk de brokers hier op AllesOverAandelen.com

Op AllesOverAandelen.com maak je kennis met alleen de beste brokers. Bovendien kun je op deze website alles lezen over aandelen en kun je door een gratis online cursus te volgen snel leren wat de handel in aandelen precies inhoudt. Ook kun je hier de brokers prima met elkaar vergelijken. Door dat te doen, weet je zeker dat je altijd de voor jou beste keuze maakt.

Wie biedt Freestoxx Amerikaanse aandelen aan?

Freestoxx Amerikaanse aandelen worden aangeboden door WH Selfinvest. Deze broker is al actief vanaf 1998 en heeft klanten in onder meer Nederland, België, Frankrijk, Luxemburg en Frankrijk.

Waarom check je altijd eerst AllesOverAandelen.com?

Op AllesOverAandelen.com lees je alles over beleggen en aandelen. Ook maak je kennis met de beste brokers, die je hier meteen ook met elkaar kunt vergelijken. Zo weet je zeker dat je de voor jou beste keuze maakt.

Waarom zou je kiezen voor Freestoxx Amerikaanse aandelen?

De meeste mensen kiezen voor deze aandelen vanwege het feit dat er geen commissie berekend wordt. Ook krijg je te maken met een zeer gebruiksvriendelijke app en ook worden er geen inactiviteitskosten berekend. Verder krijg je altijd leuke mails en tweets met aandelentips.

5/5 - (10 stemmen)
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)