Aandelen Norse Atlantic Airways kopen

Aandelen Norse Atlantic Airways kopen

Tegen alle waarschuwingen in besloot Norse Atlantic Airways uit te vliegen. Naar de beurs in Oslo om precies te zijn, waar sinds kort aandelen Norse Atlantic Airways verhandeld worden. Met de beursgang haalde de luchtvaartmaatschappij 1,4 miljard kronen, ongeveer 138 miljoen euro op.

Aandelen Norse Atlantic Airways kopen is al een optie

Aandelen Norse Atlantic  Airways kopen betekent investeren in een luchtvaarmaatschappij die specifiek wil investeren in negen Boeing 787’s Dreamliners. Norse Atlantic Airways vliegt tussen onder andere New York, Los Angeles en Miami in de Verenigde Staten en tussen Londen, Parijs en Oslo in Europa. Het is de bedoeling dat Norse Atlantic Airway in de toekomst ook in Azië gaat vliegen. Aan ambities geen gebrek in Noorwegen, waar Norwegian opvallend genoeg juist ten onder ging. Ook Norwegian was een budgetvlieger. Misschien nog wel opvallender is dat topman Bjorn Knos de overstap maakte van Norwegian, een onderneming die hij dus niet in de lucht wist te houden, naar Norse Atlantic Airways.

Doe eerst voldoende kennis op

Aandelen Norse Atlantic Airways kopen is mogelijk als je voldoende op de hoogte bent van hoe het reilt en zeilt op de beursvloer. Beleggen is een tamelijk complexe aangelegenheid. Enige kennis is gewenst en die kun je prima opdoen op deze website. Je vindt hier alles over de brokers, de beurskoersen en kunt als belegger leren beleggen met fictief geld. Pas als je de basisbeginselen van beleggen enigszins onder de knie hebt, ga je met eigen geld aan de slag op de echte beursvloer.

Opvallende move; het gaat slechts met de luchtvaartsector

Dat Norse Atlantic Airways de stap naar de beurs heeft gemaakt is op z’n minst opmerkelijk te noemen. De luchtvaarsector verkeert in zwaar weer. Air France KLM bijvoorbeeld, leed in 2020 een verlies van 7,1 miljard euro en zelfs prijsvechter Ryanair leed een groot verlies vorig jaar. Norse Atlantic Airways richt zich specifiek op korte vluchten voor een lage prijs. Het werkt in dat kader nauw samen met externe partners. De Noorse luchtvaartmaatschappij heeft zoals men dat noemt een hoog cabinegebruik, waardoor de kosten steeds laag gehouden kunnen worden.

Zorg dat je op de hoogte bent voor aandelen Norse Atlantic Airways concreet wordt

Dapper. Zo kun je de Noorse vlieger beslist noemen. Aandelen Atlantic Airways kopen kan best een interessante optie zijn. Zorg echter wel dat je eerst voldoende op de hoogte bent van alles rondom aandelen en beleggen.

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)