Aandelen Weber kopen

Aandelen Weber kopen

Weber Stephen Product wil naar de beurs en dat nog in 2021. Iedereen kent ongetwijfeld dit merk, in ons land vooral bekend van de barbecues. Met de beursgang zou Weber mikken op een waarde van tussen de vier en de zes miljard dollar. Ondertussen zijn Goldman Sachs en Bank of America twee van de partijen die zijn geraadpleegd voor het begeleiden van de beursgang.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Voor het overgrote deel in handen van BDT Capital Partners

Weber Stephen Products is tegenwoordig voor het overgrote deel in handen van BDT Capital Partners, een bekend bedrijf van de bekende Amerikaanse investeerder Byron Thott. Weber was een van de bedrijven die niet bepaald minder werd van de uitbraak van het coronavirus. Sterker nog, tijdens de uitbraak van de pandemie steeg de verkoop van barbecues en andere door Weber aangeboden huishoudelijke goederen heel behoorlijk. Mensen mochten niet buiten de deur eten en dat zette aan tot de koop van barbecues. En binnen dat segment geldt Weber als de absolute voorloper.

Aandelen Weber kopen: check eerst de informatie over beleggen op deze website

Voor aandelen Weber kopen ook voor jou concreet wordt, is het goed om zoveel mogelijk kennis op te doen over alles wat met beleggen en aandelen te maken heeft. Het is een feit dat als je rendement wilt maken met beleggen, dat je goed op de hoogte moet zijn van hoe beleggen precies werkt. Op deze pagina lees je alles wat noodzakelijk is om goed voorbereid te beleggen. Check de brokers en de beurskoersen en leer ook beleggen door deel te nemen aan de gratis online cursus beleggen.

Weber kreeg bekendheid vanwege de ontwikkeling van de ketelgrill

Weber Stephen Products is een bekende Amerikaanse producent van houtskool, gas en elektrische grill en barbecues. Weber is ene bedrijf met een rijke historie. Het bestaat al vanaf 1893, toen het in Palatine in Illinois gesticht werd. Aandelen Weber kopen is aandelen kopen van het bedrijf dat werd opgericht door George Stephen. Het meest bekende product van Weber is niet meteen de barbecue, maar de ketelgrill. Dit is een grill voor buitengebruik met een deksel. Deze uitvinding van Weber bleek zeer succesvol en een gat in de markt. Weber verkoopt momenteel aan meer dan vijftig verschillende landen.

Begon als Weber Bros Metal Works

Weber begon de activiteiten in 1893 als Weber Bros Metal Works. Weber was tot 2010 een familiebedrijf. In dat jaar nam BDT het voor het grootste deel over. Behalve barbecues bezit Weber ook restaurants en publiceert het kookboeken. Meest recente overname van het nieuwe Weber was in juni 2021. Toen werd June overgenomen, een domoticabedrijf dat gespecialiseerd is in keukenapparatuur.

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)