ABN AMRO zelf beleggen: review en ervaringen

ABN AMRO Zelf Beleggen - review en ervaringen van klantenHet wordt steeds interessanter om je spaargeld te gaan beleggen. Het rendement op een spaarrekening bij een bank is bijzonder laag en zal naar verwachting bovendien niet snel gaan stijgen. Sterker nog, het lijkt alsof de rentes nog verder gaan dalen en in dat geval kan sparen je straks wel eens geld gaan kosten. De kans om rendement te maken heb je wel als je besluit te gaan beleggen. Bovendien is beleggen veel spannender dan wanneer jij je geld op een spaarrekening zet. Je kunt beleggen via ABN AMRO zelf beleggen. Een interessante optie. Uit de ABN AMRO zelf beleggen review en ervaringen zetten we de belangrijkste bevindingen op een rijtje.

ABN AMRO startte ‘zelf beleggen’ in 2018

Wie kijkt naar ABN AMRO zelf beleggen review en ervaringen die ziet dat het prima beleggen is bij ABN AMRO. De bank introduceerde ‘zelf beleggen’ in 2018 en richtte zich met name op gebruiksgemak en laagdrempelig beleggen. In die opzet is de bank met vlag en wimpel geslaagd. Zeker voor de startende belegger is het uitermate geschikt, net als voor mensen die fondsen willen aanhouden. Uit de ABN AMRO zelf beleggen review en ervaringen blijkt inderdaad dat het minder geschikt is voor de actieve en veeleisende belegger. Dit vooral vanwege een beperkt aantal handels- en analysemogelijkheden. Op Alles over Aandelen.com vind je wel de aanbieders die in deze behoefte voorzien en vind je partijen die gratis beleggen mogelijk maken.

ABN AMRO review en ervaringen: lof voor de informatie over aandelen en fondsen

Uit de ABN AMRO zelf beleggen review en ervaringen blijkt dat de beleggingsrekening direct gekoppeld is aan de betaalrekening, een betaalrekening bij ABN AMRO is dus verplicht. Niet iedereen is daar even enthousiast over. Uit de ABN AMRO zelf beleggen review en ervaringen blijkt dat de gebruikers wél blij zijn met de informatie die aangeboden wordt over de fondsen en de aandelen. En mocht je nog meer informatie over aandelen wensen, kijk dan hier op Alles over Aandelen, want hier vind je zo goed als alle relevante informatie over beleggen en aandelen. Met die informatie kun je prima zelf vergelijkingen maken om zo te onderzoeken wat voor jou de beste aandelen kunnen zijn.

Gebruikers blij met het aanbod aandelen en ETF’s

Uit de overwegend positieve ABN AMRO zelf beleggen review en ervaringen blijkt dat de gebruikers tevreden zijn met de keuze uit het aantal aandelen, 270 om precies te zijn. Daarnaast kan nog handel gedreven worden met 69 ETF’s en tweehonderd beleggingsfondsen. Uit de ABN AMRO review en ervaringen blijkt dat het orderformulier eenvoudig is en allesbehalve uitgebreid.

Prima voor de fondsenbelegger en mensen die een eenvoudige portefeuille van aandelen wensen

De fondsenbelegger kan, zo blijkt uit de ABN AMRO review en ervaringen, prima met zelf beleggen van ABN AMRO uit de voeten, zoals beleggers die gewoon een eenvoudige portefeuille van aandelen wensen dat ook kunnen. En voor die mensen die ietsje meer wensen, is er nog ‘zelf beleggen Plus’ van de ABN AMRO. Nog weer andere opties ontdek je hier op Alles over Aandelen.com. Hier word je duidelijk hoe beleggen precies on z’n werk gaat en vind je bovendien belangrijke informatie over de brokers die beschikbaar zijn. Ook lees je er alles over aandelen en krijg je een heel handig overzicht van de aanbieders. Hoef je alleen zelf nog maar te vergelijken om vervolgens een weloverwogen en gedegen keuze te kunnen maken.

ABN AMRO heeft er duidelijk goed aan gedaan om nog niet zo heel lang geleden met ‘zelf beleggen’ te starten. Zoveel is zeker en blijkt nadrukkelijk uit de ABN AMRO review en ervaringen.

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)