Aandelen Pfizer kopen

Aandelen Pfizer kopen
Aandelen Pfizer kopen

Aan aandelen Pfizer kopen val jij je eigenlijk nooit een buil. Pfizer is een uiterst stabiel bedrijf en het hoort bij de grootste farmaceutische bedrijven die de wereld rijk is. Het in het Amerikaanse New York gevestigde bedrijf is wereldwijd actief en verkoopt producten in 125 verschillende landen. Pfizer haalt de helft van de omzet uit Amerika. Japan en China nemen de tweede positie in met 8 procent van de omzet.

Koop of verkoop aandelen Pfizer via een broker:

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Spijker eerst je kennis over aandelen bij

Voor aandelen Pfizer kopen aan de orde is, doe je er verstandig aan eerst elders op dit platform, op Alles over Aandelen.com dus, alles te lezen over aandelen en beleggen. Je maakt er kennis met de brokers, kunt het beursspel spelen en de gratis online cursus beleggen volgen. Je kunt er eerst gratis met fictief geld beleggen om het spel van beleggen en handelen onder de knie te krijgen. Heb je de basisbeginselen van aandelen daadwerkelijk onder de knie, pas dan ga je aandelen Pfizer kopen. De beurswereld is een complexe en ondoorzichtige wereld. Zonder enige kennis is de kans groot dat je de verkeerde dingen doet. En dat is uiteraard niet de bedoeling.

Aandelen Pfizer kopen: daar val jij je geen buil aan

Pfizer is een bedrijf met visie. Zo besteedt het structureel liefst 15 procent van de omzet aan onderzoek en ontwikkeling. De onderneming is globaal in te delen in drie verschillende divisies: Pfizer Biopharmaceuticals Group, Upjohn en Consumer Healthcare. Pfizer Biopharmaceuticals ontwikkelt en produceert voornamelijk geneesmiddelen, terwijl Upjohn zich specifiek toelegt op de productie en verkoop van generieke medicijnen. Het werkt in dat kader nadrukkelijk samen met een andere producent, Mylan. Consumer Healthcare produceert en verkoopt geneesmiddelen die zonder recept verkrijgbaar zijn.

Bedrijf is opgedeeld in drie verschillende takken

Pfizer scoort op alle drie de onderdelen bijzonder goed. Daarom ook groeit de lijst met producten die Pfizer met succes op de markt bracht nog steeds en in gestaag tempo. Dat maakt aandelen Pfizer kopen ook zo’n goed idee, want de ontwikkelingen staan binnen deze onderneming nooit stil en altijd wordt gewerkt volgens een heldere visie en met een duidelijk plan. Om terug te komen op de producten die Pfizer al op de markt bracht; wie kent niet bijvoorbeeld Lipitor? Dit geneesmiddel van Pfizer scoort de hoogste omzet wereldwijd en helpt als je een te hoog cholesterol gehalte hebt. Wie kent niet Celebrex, de bekende ontstekingsremmer wordt vooral gebruikt bij reumatische klachten. Nog zo’n bekend product is wel Champix, een middel dat ingezet kan worden tegen een rookverslaving. Diflucon is een ander bewezen effectief geneesmiddel van Pfizer. Dit middel helpt tegen schimmelinfecties. Viagra? Is ook een product van Pfizer en moet mannen van erectieproblemen af helpen.

Kennis is macht!

Goed plan dus, aandelen Pfizer kopen. Je koopt dan aandelen van een stabiel bedrijf dat niet zelden met baanbrekende geneesmiddelen op de proppen komt. Check wel altijd eerst alle relevante informatie elders op dit platform. Dat doe je ook als je plannen hebt om andere aandelen aan te schaffen. Zeker in de beleggingswereld is kennis namelijk macht.

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)