Aandeel Shell

aandeel shellAandeel Shell kopen of toch niet?

Het Nederlands-Britse bedrijf Royal Dutch Shell is een bedrijf die de meeste mensen bekend in de oren zal klinken. Shell is een oliemaatschappij die daarnaast ook actief is in benzine, gas en sinds kort zelfs duurzame energie. Beleggers waarderen Shell enorm. Dit komt vanwege het constante en betrouwbare dividendbeleid. Als belegger is het daarom zeker handig om je hier goed over te laten informeren. Hier helpen wij je bij AllesOverAandelen.com graag mee. Als je er voor kiest om een aandeel Shell te kopen, dan ga je in zee met de meest winstgevende onderneming van Nederland. Niet alleen in Nederland is Shell ontzettend populair, uit meer dan honderd landen over de hele wereld haalt Shell haar omzet.

Ken jij deze aanbieders al om te beleggen?

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Waarom aandeel Shell?

Het bedrijf Royal Dutch Shell werd in 1890 opgericht. Het bedrijf werd toen opgericht onder de naam Koninklijke Olie. Als je kiest voor een aandeel Shell, dan ga je in zee met de meest winstgevende onderneming van Nederland. De meeste mensen kennen Shell als een onderneming die zich bezig houdt met olie, maar Shell is daarnaast ook andere energiebronnen aan het exploreren zoals gas en elektriciteit.

Aandeel Shell kopen

Het aandeel Royal Dutch Shell kun je genoteerd vinden aan de Amsterdamse AEX. Hier is het bedrijf Shell ook een van de grootste fondsen die daar genoteerd staat. Vanaf 2004 kon er voor het eerst verhandeld worden in het aandeel Royal Dutch Shell. Als je naar de beurswaarde kijkt, kun je stellen dat Shell één van de grootste ondernemingen ter wereld is. Aan de Nederlandse beurzen kun je momenteel geen andere fonds vinden met aandelen die je kunt vergelijken met de aandelen van Shell. Het verhandelen van het aandeel Shell wordt momenteel veel gedaan.

Voorbereiden op aandeel Shell

Als je graag een aandeel Shell wilt kopen, is het verstandig om je eerst goed in te lezen. Bekijk bijvoorbeeld de actuele koers van een aandeel Royal Dutch Shell. Dit is de prijs waartegen aandelen van Royal Dutch Shell kunnen worden gekocht en verkocht op de beurs. Wil je een goed beeld krijgen van het koersverloop van de Royal Dutch Shell aandelen? Dan is het aan te raden om de historische beurskoersen van de Shell aandelen te bekijken. Op deze manier krijg je ook meer kennis over de onderneming en de sector waar de onderneming zich in bevindt. Dit is handig om te weten voor als je eenmaal in bezit bent van een aandeel Shell.

Op AllesoverAandelen.com geven we geen beleggingsadvies maar objectieve informatie. Je kan zelf de keuze maken om te beleggen of niet.

5/5 - (14 stemmen)
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)