Aandelen McAfee kopen

Aandelen McAfee kopen
Aandelen McAfee kopen

Iedereen kent vast en zeker wel McAfee. En dus is aandelen McAfee kopen een kleine stap. Als het goed is moet aandelen McAfee kopen straks mogelijk zijn. Met de beursgang moeten onder andere delen van de schulden afbetaald worden.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 5,9%! Er is geen minimum storting.
Actie! Stort € 5000,- en ontvang 3 gratis aandelen met een waarde tot $ 800,-. Gebruik de promocode WELCOME5 Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

WH Selfinvest
Zelf beleggen
Toegang tot 150 beurzen in 33 landen: kies voor zelf beleggen in aandelen, opties of ETF voor de laagst mogelijke commissie. Met uitmuntende klantenservice en gratis toegang tot signalen en kennis over beleggen.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen McAfee kopen helpt het bedrijf de schuldenlast terug te dringen

McAfee is duidelijk in wat het wil met de beursgang; een bedrag van zo rond de 814 miljoen dollar ophalen. Daarvoor gaat het 31 miljoen aandelen uitgeven en leveren de verkopende aandeelhouders ook nog eens zes miljoen aandelen. Een aandeel moet tussen de 19 en 22 dollar kosten. De beursgang moet McAfee een waardering van 9,5 miljard dollar geven. Voor wie het niet weet, McAfee levert vooral antivirussoftware, en dat al vanaf de tachtiger jaren. Oprichter van de onderneming was de excentrieke John McAfee, die het bedrijf overigens al in 1994 verliet. Hij deed zijn aandelen over aan een andere gigant, Intel. Intel betaalde 7,6 miljard dollar voor McAfee, dat in 2011 overigens van Wall Street verdween en dus al eens eerder actief was op de beurs.

Geen goed huwelijk tussen Intel en McAfee

Hoewel de verwachtingen hooggespannen waren, was er van een goed huwelijk tussen Intel en McAfee nooit sprake. Daarom verkocht Intel McAfee al redelijk snel weer, aan TPG om precies te zijn. Dat legde nu 4,2 miljard dollar neer, inclusief de schulden. TPG acht de tijd rijp om het belang in McAfee te gelde te maken en ook dat is een van de redenen waarom McAfee naar de beurs gaat. Dat doet het zeker ook vanwege de successen die andere techbedrijven ondertussen op de beurs vieren. McAfee wil met het kapitaal dat opgehaald wordt vooral eerst de schulden aflossen. Want de cijfers waren de afgelopen jaren minder rooskleurig. Zo werd in 2019 op een omzet van 2,6 miljard liefst 236 miljoen verlies geleden.

McAfee staat nog steeds voor uitstekende beveiliging

McAfee is ondanks dat nog steeds een stabiele onderneming dat zich hoofdzakelijk heeft toegelegd op de beveiliging van computers en computernetwerken, iets dat het al vanaf 1987 al doet. John McAfee stond als oprichter tot 1994 aan het roer. McAfee ging na een fusie met Network General en PGP eerst McAfee Associates heten. Vanuit die hoedanigheid nam het in 1998 de Engelse antivirussoftware producent dr. Solomon over. Vervolgens gingen zowel PGP en Network General op eigen benen verder en veranderde de naam McAfee Associates weer in McAfee.

Doe eerst de nodige kennis op

Nog steeds doen wereldwijd mensen een beroep op McAfee om zeker ook thuis de computers en de netwerken te beveiligen. Dat uit zich in onder andere het Security Center, Virus Scan, Personal Firewall, Privacy Center, Spamkiller, Anti Spyware en Quickclean. Het zijn stuk voor stuk producten die de veiligheid waarborgen. Voor je nou aandelen McAfee gaat kopen, is het verstandig eerst alle mogelijke informatie elders hier op Alles over Aandelen.com tot je te nemen. Je kunt er een gratis beursspel spelen of de gratis cursus online beleggen volgen. De brokers worden besproken net als de verschillende beurzen en aandelen. Pas als je die info tot je genomen hebt, pas dan kun je eventueel aandelen McAfee kopen. Want je moet wel van de hoed en de rand weten voor je in de aandelen gaat.

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)